Esitys- ja teatteritekniikka, monimuotototeutus, ennakkotehtävät 2018

Vastaa alla oleviin kysymyksiin. Vastausten pituus on enintään 1500 merkkiä per tehtävä. 

  1. Kirjoita lyhyt selvitys koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja harrastuksistasi. Mitä merkitystä taustallasi on esitys- ja teatteritekniikan koulutukseen hakeutumisessa?
  2. Perustele miksi haluat esitys- ja teatteritekniikan koulutukseen. Pohdi seuraavia kysymyksiä: Mitä vahvuuksia sinulla on alalle ja miksi sen opiskelu kiinnostaa sinua? Miksi haet koulutukseen juuri nyt? Mitä odotat opiskelulta?
  3. Kerro lyhyesti tulevaisuudensuunnitelmistasi. Missä olet ja mitä teet kahden, viiden tai kymmenen vuoden kuluttua?
  4. Minkälaista ajankäyttösi on tällä hetkellä ja miten opiskelu muuttaisi sitä? Kuinka järjestät ajankäyttösi tulevan opiskelun aikana? Kerro konkreettisia esimerkkejä. Minkälaisena näet opiskelun ja työn yhteensovittamisen?
     

Arviointiperusteet: motivaatio ja orientaatio opiskeluun, opiskeluvalmiudet, soveltuvuus alalle, esitys- ja teatteriteknisen alan tuntemus.

Arviointiasteikko: hyväksytty / hylätty. Ennakkotehtävien perusteella valitaan 20 - 40 hakijaa valintakokeisiin, jotka järjestetään ke 6.6.2018.

 

 

Palautusohjeet

Ennakkotehtävän vastaukset tulee kirjoittaa hakuaikana 14.3.–28.3.2018 klo 15.00 esitys- ja teatteritekniikan monimuotototeutuksen perustietolomakkeelle, joka julkaistaan haun alkaessa 14.3.2018.

Täytä ja lähetä sähköinen perustietolomake (linkki avoinna hakuaikana). Lomaketta ei tarvitsee tulostaa tai lähettää postitse. Huomaa, että perustietolomakkeen voi täyttää vain kerran. Lomakkeita ei ole mahdollista palata täydentämään myöhemmin. Tarkista siis, että lähetät vain valmiin lomakkeen.

Voidaksesi tulla otetuksi huomioon valinnassa sinun tulee täyttää myös yhteishakulomake osoitteessa opintopolku.fi 28.3.2018 klo 15.00 mennessä.