Esitys- ja teatteritekniikka, päivätoteutus: ennakkotehtävät 2019

Vastaa alla oleviin kysymyksiin. Vastauksen pituus on enintään 1500 merkkiä per tehtävä.

Arviointiperusteet: motivaatio ja orientaatio opiskeluun, opiskeluvalmiudet, soveltuvuus alalle, esitys- ja teatteriteknisen alan tuntemus.

Arviointiasteikko: hyväksytty / hylätty. Ennakkotehtävien perusteella valitaan 30 - 50 hakijaa valintakokeisiin, jotka järjestetään  5.-7.6.2019.

Kerro, miksi haluat esitys- ja teatteritekniikan alalle. Pohdi mm. seuraavia kysymyksiä:

a. Mitä vahvuuksia sinulla on alalle? Miksi alan opiskelu kiinnostaa sinua? Miksi haet koulutukseen juuri nyt? Mitä odotat opiskelulta?

b. Kirjoita lyhyt selvitys opinnoistasi, työkokemuksestasi ja harrastuksistasi. Mitä merkitystä taustallasi on esitys- ja teatteritekniseen koulutukseen hakeutumisessa? Minkälaisena näet omat opiskelutaitosi ja -tottumuksesi? 

c. Kerro tulevaisuudensuunnitelmistasi. Missä olet ja mitä teet kahden, viiden tai kymmenen vuoden kuluttua?  Millaisiin tehtäviin haluaisit työllistyä?

d.Minkälaista ajankäyttösi on tällä hetkellä ja miten opiskelu muuttaisi sitä? Kuinka järjestät ajankäyttösi tulevan opiskelun aikana? Kerro konkreettisia esimerkkejä. Minkälaisia haasteita uskot kohtaavasi opintojen ja muun elämän yhteensovittamisessa ja miten aiot selvitä niistä?

Palautusohjeet

Ennakkotehtävän vastaukset tulee kirjoittaa hakuaikana 20.3.–3.4.2019 klo 15.00 esitys- ja teatteritekniikan päiväoteutuksen perustietolomakkeelle, joka julkaistaan haun alkaessa 20.3.2019.

Täytä ja lähetä sähköinen perustietolomake (linkki avoinna hakuaikana). Lomaketta ei tarvitsee tulostaa tai lähettää postitse. Huomaa, että perustietolomakkeen voi täyttää vain kerran. Lomakkeita ei ole mahdollista palata täydentämään myöhemmin. Tarkista siis, että lähetät vain valmiin lomakkeen.

Voidaksesi tulla otetuksi huomioon valinnassa sinun tulee täyttää myös yhteishakulomake osoitteessa opintopolku.fi 3.4.2019 klo 15.00 mennessä.