Maanmittaustekniikka (ylempi AMK) ennakkotehtävä 2019

Sähköisen hakemuksen lisäksi hakijan tulee lähettää ennakkotehtävänä vastaus alla esitettyihin kysymyksiin. Ennakkotehtävä toimitetaan hakuaikana 20.3.-3.4.2019 yhteishakulomakkeen liitetiedostona 3.4.2019 klo 15.00 mennessä. 

  1. Miksi haluat suorittaa ylemmän AMK-tutkinnon, miksi se on sinulle tärkeää?
  2. Mitä osaamisaluetta haluat vahvistaa ylemmän AMK-tutkinnon kautta? 
  3. Miten ylempi AMK-tutkinto voisi vaikuttaa työtehtäviisi ja urasuunnitelmiisi?
  4. Miten aiot opiskella ylempi AMK-tutkinnon työn ohessa ja miten huomioit myös muut velvoitteesi? Perustele ja hahmota lyhyesti työsuunnitelmasi ja ajankäyttösi opiskelua varten.
  5. Kerro opinnäytetyösi alustava aihealue – huomioi, että opinnäytetyön laajuus on 30 opintopistettä, eli puolet ylemmästä AMK-tutkinnosta.

Ennakkotehtävän vastaukset kirjoitetaan tekstinkäsittelyohjelmalla. Ne muodostavat yhden vastausdokumentin (doc-/docx, rtf-, tai pdf -tiedosto, jonka maksimikoko 25 MB), jossa on kansilehti + enintään kuusi sivua tekstiä. Fontti on Arial normaali 12, marginaalit ovat 2 cm ja riviväli on 1. Kansilehdellä tulee olla lähettäjän yhteystiedot.

Palautusohjeet

Voidaksesi tulla otetuksi huomioon valinnassa, sinun tulee täyttää yhteishakulomake osoitteessa opintopolku.fi. Ennakkotehtävä toimitetaan hakuaikana 20.3.-3.4.2019 sähköisen yhteishakulomakkeen liitetiedostona 3.4.2019 klo 15 mennessä.

Tehtävät palautetaan yhtenä liitetiedostona, vain doc-/docx-, rtf-, tai pdf- formaatit. Tiedoston maksimikoko on 1 Gt.