Tervetuloa aloittamaan opinnot liiketalouden tutkinto-ohjelman monimuotototeutuksessa syksyllä 2019!

Onneksi olkoon! Sinut on hyväksytty opiskelemaan tradenomin tutkintoa liiketalouden tutkinto-ohjelman monimuotototeutukseen. Tradenomin tutkinto on laajuudeltaan 210 opintopistettä ja tutkinnon opiskeluaika on 2 vuotta.

Koulutus järjestetään Myyrmäessä osoitteessa Leiritie 1, 01600 Vantaa

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat orientoinnilla maanantaina 19.8.2019 klo 17.00 -20.00 tilassa B101. Orientointi-illoissa 19.–20.8. tutustutaan muun muassa opiskeluun liittyviin käytännön asioihin. Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa maanantaina 26.8.2019.

Syyslukukauden lukujärjestykseen on mahdollista tutustua lukkarikoneessa (ryhmä LXD19S2).

Saat tukea henkilökohtaisen opintosuunnitelman teossa opintojen alettua. Henkilökohtaisen opintosuunnitelman laadintaan kuuluu olennaisesti myös aiemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen.

Aiemmin hankitun osaamisen tunnustaminen (AHOT)

Aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisella ja tunnustamisella (AHOT) tarkoitetaan osaamisen hyväksilukua eli aiempien opintojen, harjoittelun, työkokemuksen tai muun osaamisen hyväksymistä osaksi suoritettavaa tutkintoa, pakollisiin tai valinnaisiin opintoihin. Aikaisemman osaamisen tulee vastata opetussuunnitelman osaamistavoitteita. 

AHOT- prosessi alkaa sillä, että tutustut opetussuunnitelmaan, sen rakenteeseen, opintojaksoihin ja tarkempiin sisältöihin

Merkonomin tutkinnolla saat tunnustettua aikaisemmin hankkimaasi osaamista osaksi perusopintoja tietyillä ehdoilla. Toimita opintoneuvojalle 4.8.2019 mennessä todistus / opintosuoritusote ja opintojaksokuvaukset suorittamistasi opinnoista. Opintosuoritusotteella tulee näkyä suorittamasi opintojaksot, niiden arvosanat, laajuudet sekä suorituspäivämäärät.

Asiakirjassa tulee olla korkeakoulun leima ja opintosuoritusotteen laatijan allekirjoitus.

Voit myös hakea hyväksilukuja aiemmin suorittamiesi korkeakouluopintojen (ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opinnot) perusteella. Toimita opintoneuvojalle 4.8.2019 mennessä opintosuoritusotteet ja opintojaksokuvaukset.

Opintosuoritusotteella tulee näkyä opintojaksot, niiden arvosanat, laajuudet sekä suorituspäivämäärät. Asiakirjassa tulee olla korkeakoulun leima ja opintosuoritusotteen laatijan allekirjoitus.

Toimita myös kopiot liiketalouden alan työtodistuksistasi sen mukaan mitä olet ilmoittanut työkokemukseksesi valintakokeen haastattelussa.

Lisätiedot

Voit olla yhteydessä kaikissa opintoihin liittyvissä kysymyksissä opintoneuvoja Katja Hänniseen. 

Tapaamisiin orientointi-illoissa!

Anne Perkiö, tutkintovastaava, anne.perkio@metropolia.fi

Katja Hänninen, opintoneuvoja, katja.hanninen@metropolia.fi