Liiketalouden
AMK-monimuotototeutuksessa
keväällä 2019 aloittaville

Tervetuloa opiskelemaan liiketalouden tutkinto-ohjelman monimuotototeutukseen!

Onneksi olkoon! Sinut on hyväksytty opiskelemaan tradenomin tutkintoa liiketalouden tutkinto-ohjelman monimuotototeutukseen. Tradenomin tutkinto on laajuudeltaan 210 opintopistettä ja tutkinnon opiskeluaika on 2 vuotta.

Koulutus järjestetään Myyrmäessä, osoitteessa Leiritie 1, 01600 Vantaa

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat orientoinnilla maanantaina 7.1.2019 klo 17.00 tilassa MMB101.

Orientointi-illoissa 7.–8.1.2019 tutustutaan muun muassa opiskeluun liittyviin käytännön asioihin, opetussuunnitelmaan ja tehdään markkinoinnin opintojaksoon liittyvä näyttökoe.

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa maanantaina 14.1.2019.

Kevään lukujärjestykseen on mahdollista tutustua viikosta 49 alkaen lukkarikoneessa osoitteessa lukkarit.metropolia.fi (ryhmä LXD19K2).

Opiskelijaa tuetaan henkilökohtaisen opintosuunnitelman teossa opintojen alettua. Henkilökohtaisen opintosuunnitelman laadintaan kuuluu olennaisesti aiemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen.

Aiemmin hankitun osaamisen tunnustaminen (AHOT)

Aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisella ja tunnustamisella (AHOT) tarkoitetaan osaamisen hyväksilukua eli aiempien opintojen, harjoittelun, työkokemuksen tai muun osaamisen hyväksymistä osaksi suoritettavaa tutkintoa, pakollisiin tai valinnaisiin opintoihin. Aikaisemman osaamisen tulee vastata opetussuunnitelman osaamistavoitteita.

Merkonomin tutkinnolla saat tunnustettua aikaisemmin hankkimaasi osaamista osaksi perusopintoja tietyillä ehdoilla. Voit myös hakea hyväksilukuja aiemmin suorittamiesi korkeakouluopintojen (ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opinnot) perusteella.

Toimita opintoneuvojalle 31.12.2018 mennessä virallinen todistus/opintosuoritusotteet ja opintojaksokuvaukset. Opintosuoritusotteella tulee näkyä opintojaksot, niiden arvosanat, laajuudet sekä suorituspäivämäärät. 

Toimita myös kopiot liiketalouden alan työtodistuksistasi sen mukaan mitä olet ilmoittanut työkokemukseksesi valintakokeen haastattelussa.

Lisätiedot

Voit olla yhteydessä kaikissa opintoihin liittyvissä kysymyksissä opintoneuvoja Katja Hänniseen. 

Tapaamisiin orientointi-illoissa!

Anne Perkiö, tutkintovastaava, anne.perkio@metropolia.fi

Katja Hänninen, opintoneuvoja, katja.hanninen@metropolia.fi