BARS - Body Awareness Rating Scale -koulutus, 3 op

BBAT on näyttöön perustuva fysioterapeuttinen lähestymistapa, jonka avulla pyritään saamaan ihmisen terveyttä edistävät voimavarat käyttöön. BBAT-lähestymistapaa voidaan käyttää ja soveltaa esim. työterveyshuollossa ennaltaehkäisevänä toimintana, kuntoutumisen tukena, stressin- ja/tai kivunhallinnassa. Sitä voidaan hyödyntää myös fysioterapeutin omassa arjessa. Se soveltuu sekä yksilötyöhön että ryhmien kanssa työskentelyyn.

Kohderyhmä

Fysioterapeutit, jotka ovat käyneet BBAT I ja BBAT II kurssit sekä suorittaneet kurssien jälkeiset oppimistehtävät hyväksytysti. Koulutukseen otetaan 16 osallistujaa.

Koulutuksen hyödyt ja tavoitteet

BARS (Body Awareness Rating Scale) -koulutus on osa Basic Body Awareness terapeutti (BBAT) -koulutusta. BARS on hienovarainen asiakasta kunnioittava arviointimenetelmä ihmisen liikkeen laadun havainnointiin ja ohjaamiseen.

BASIC BODY AWARENESS TERAPEUTTI -koulutuskokonaisuuden voi suorittaa noin kolmessa-neljässä vuodessa. BARS-koulutus on kolmas osa BBAT-terapeuttipätevyyteen johtavaa koulutusta.

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat BBAT opettaja, BBAT terapeutti, työfysioterapeutti, NLP Trainer Kirsti Niskala ja BBAT terapeutti, BBAT opettaja, Metropolian fysioterapian lehtori Sirpa Ahola.

Varusteet

Lämpimät ja joustavat vaatteet. Harjoittelemme sukkasillamme! Ota BBAT II -koulutuksen jälkeen kirjoittamasi raportti, muistiinpanovälineesi ja kirjasi mukaasi. Ja tietenkin avoin ja ihmettelevä mielesi!

Aika ja paikka

3.5. - 6.5.2019
(koulutus alkaa perjantaina klo 16.00 ja päättyy maanantaina klo 14.15)

Metropolia Ammattikorkeakoulu, Vanha viertotie 23, Helsinki

Hinta

560 € + alv 24 %

Ilmoittautuminen

E-lomakkeella 10.4.2019 mennessä.

Lisätietoja

Sisältöön liittyvät kysymykset

Sirpa Ahola
p. 040 641 8378
sirpa.ahola metropolia fi

Käytännön asioihin liittyvät kysymykset

Marja Pietiläinen
p. 040 672 5583
marja.pietilainen metropolia fi

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti suunnittelijalle 4.4.2019 mennessä. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

 

Kokemuksia aiemmista koulutuksista

"Kirsti Niskala on loistava opettaja. On hienoa kuulua tähän BBAT koulutus ohjelmaan, koska koulutus perustuu omaan kokemukselliseen oppimiseen. Metropolian järjestelyt toimivat hyvin."

"Koulutus lisäsi varmuutta käyttää BBAT menetelmän tieteellisesti hyväksi havaittua BARS:ia, jolla pystyn perustelemaan menetelmän soveltuvuutta osaksi erityisoppilaitoksen ohjelmaa."

"Koulutus syvensi tietoja entisestään. Sain hyötyä omaan työhyvinvointiini ja nuorten kanssa tekemääni fysioterapiaan."

"Opiskeluryhmässä oli innostava, kannustava ja pohtiva ilmapiiri. Teoriat ja käytännön harjoittelu oli kiitettävästi suunniteltu.

"Tavoitteet puhuttiin alussa auki ja ryhmä tuki hyvin oppimista. Kouluttaja oli erinomainen.
Yhdessä pohtiminen ja reflektointi oli hyödyllistä. On hyvin tärkeätä saada yhdessä jakaa tietoa ja miettiä niitä asioita joita yksikseen pohtii."