Basic Body Awareness terapeuttikoulutus, BBAT IV (12 op)

BBAT on näyttöön perustuva fysioterapeuttinen lähestymistapa, jonka avulla pyritään saamaan ihmisen terveyttä edistävät voimavarat käyttöön. BBAT-lähestymistapaa voidaan käyttää esim. kuntoutuksessa, stressinhallinnassa, kivun hoidossa ja työterveyshuollossa ennaltaehkäisevinä harjoituksina. Sitä voidaan hyödyntää myös fysioterapeutin omassa arjessa. Se soveltuu sekä yksilötyöhön että ryhmien kanssa työskentelyyn.

Kohderyhmä

Fysioterapeutit, jotka ovat käyneet BBAT I - III, BARS ja projektiseminaari -kurssit ja palauttaneet  etäjaksoilla tehdyt raportit. Koulutukseen otetaan 16 osallistujaa.

Sisältö ja hyöty osallistujalle

BBAT IV -koulutus on viimeinen osa BBAT terapeuttipätevyyteen johtavaa koulutusta. BBAT IV lähijakso sisältää hyväksytyn BBAT-projektityön esityksen, BBAT-teoriaan ja käytännön ohjausosaamiseen liittyvät näytöt. Hyväksytysti koko BBAT koulutuksen läpikäyneet saavat todistuksen ja oikeuden käyttää BBAT terapeutti nimikettä.

Varusteet

Ota BBAT –projektityötä koskeva raporttisi, muistiinpanovälineesi ja aiheen kirjallisuutta mukaasi. Tuo mukanasi myös lämpimät ja joustavat vaatteet. Harjoittelemme sukkasillamme! Ja tietenkin avoin ja ihmettelevä mielesi!

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Sirpa Ahola, Metropolian fysioterapian lehtori, BBAT opettaja &
Kirsti Niskala, työfysioterapeutti, BBAT opettaja, NLP Trainer.

Aika ja paikka

18.3. - 23.3.2018

Metropolia Ammattikorkeakoulu, Vanha viertotie 23, Helsinki

Hinta

1 100 € + alv 24 %

Laskun voi maksaa kahdessa osassa.

Ilmoittautuminen

E-lomakkeella 15.1.2018 mennessä.

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti suunnittelijalle 15.1.2018 mennessä. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan.

 

Lisätietoja

Käytännön asioihin liittyvät kysymykset:
Marja Pietiläinen
p. 040 672 5583
marja.pietilainen @ metropolia.fi

Sisältöön liittyvät kysymykset:

Kirsti Niskala
p. 050 566 6598
kirsti.niskala @ luukku.com

ja

Sirpa Ahola
parhaiten saat yhteyden sähköpostitse
sirpa.ahola @ metropolia.fi

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.