Basic Body Awareness -terapiakoulutus,
BBAT I (5 op)

BBAT I -koulutus on ensimmäinen osa isompaa koulutuskokonaisuutta, joka johtaa BBAT-terapeuttitutkintoon. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta BBAT:sta tai sitoutumista koko koulutuskokonaisuuteen. BASIC BODY AWARENESS TERAPEUTTI -koulutuskokonaisuuden (BBAT I-IV) voi suorittaa noin kolmessa – neljässä vuodessa.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu fysioterapeuteille.

Hyöty osallistujalle

Osallistujat perehtyvät omakohtaisen kokemuksen kautta BBAT-lähestymistavan teoreettisiin lähtökohtiin ja käytännön sovellutusmahdollisuuksiin. Koulutuksen tavoitteena on oppia BBAT-menetelmän perusharjoitukset ja niiden käyttäminen, saada tietoa BBAT -menetelmästä sekä sen perusteista ja liikkeen laadusta. Osallistujat reflektoivat kokemuksiaan sekä kirjoittamalla että keskustelemalla.

Aika ja paikka

13. - 15.3.2019 ja 4. - 5.4.2019.
Metropolia Ammattikorkeakoulu, Vanha viertotie 23, Helsinki

Hinta

760 € + alv 24 %

Ilmoittautuminen

E-lomakkeella 27.2.2019 mennessä.

Koulutuksen toteutus varmistuu noin 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Lisätietoja

Käytännön asiat
Marja Pietiläinen
p. 040 672 5583
marja.pietilainen (at) metropolia.fi

Sisältöön liittyvät kysymykset
Sirpa Ahola
p. 040 641 8378
sirpa.ahola (at) metropolia.fi

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti suunnittelijalle (2) viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

 

Mikä on BBAT?

BBAT on näyttöön perustuva fysioterapeuttinen lähestymistapa, jonka avulla pyritään saamaan ihmisen terveyttä edistävät voimavarat käyttöön. BBAT-lähestymistapaa voidaan käyttää ja soveltaa esim. työterveyshuollossa ennaltaehkäisevänä toimintana, kuntoutumisen tukena, stressin- ja/tai kivunhallinnassa. Sitä voidaan hyödyntää myös fysioterapeutin omassa arjessa. Se soveltuu sekä yksilötyöhön että ryhmien kanssa työskentelyyn.

Varusteet

Lämpimät ja joustavat vaatteet. Harjoittelemme sukkasillamme!

Ja tietenkin avoin ja ihmettelevä mielesi!

Koordinoiva kouluttaja

BBAT terapeutti, BBAT opettaja, Metropolian fysioterapian lehtori Sirpa Ahola