Basic Body Awareness -terapiakoulutus,
BBAT II (8 op)

BBAT on näyttöön perustuva fysioterapeuttinen lähestymistapa, jonka avulla pyritään saamaan ihmisen terveyttä edistävät voimavarat käyttöön. BBAT-lähestymistapaa voidaan käyttää esim. kuntoutuksessa, stressinhallinnassa ja työterveyshuollossa ennaltaehkäisevinä harjoituksina. Sitä voidaan hyödyntää myös fysioterapeutin omassa arjessa. Se soveltuu sekä yksilötyöhön että ryhmien kanssa työskentelyyn.

Kohderyhmä

Fysioterapeutit, jotka ovat suorittaneet BBAT I -terapiakoulutuksen ja palauttaneet ko. koulutukseen liittyvän oppimistehtävän. Koulutukseen otetaan 16 osallistujaa.

Koulutuksen hyödyt ja tavoitteet 

BBAT II -koulutus on toinen osa isompaa koulutuskokonaisuutta, jonka kautta voit jatkaa kouluttautumistasi BBAT -terapeutiksi. BBAT II koulutuskokonaisuuteen kuuluvat 5 päivän lähiopetusjakso ja sen jälkeen etäopiskeluna oppimistehtävät raportteineen.

Basic Body Awareness terapeutti -koulutuskokonaisuuden (BBAT I-IV) voi suorittaa noin kolmessa - neljässä vuodessa.

BBAT II -koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat omakohtaisen kokemuksen kautta syventävät osaamistaan BBAT -lähestymistavan lähtökohtiin, sovellusmahdollisuuksiin, käytäntöön ja teoriaan. Osallistujat oppivat haastattelemaan, ohjaamaan, ja havainnoimaan BBAT - lähestymistapaa käyttäen. Kurssilaiset reflektoivat kokemuksiaan sekä kirjoittamalla että keskustelemalla. Kurssilla myös valmistaudutaan tekemään oppimistehtäviä yksilöhoidoista, unohtamatta oman harjoittelun ja kirjallisuuteen tutustumisen merkitystä ja siitä raportointia.

Varusteet

Lämpimät ja joustavat vaatteet. Harjoittelemme sukkasillamme! Ota BBAT I -koulutuksen jälkeen kirjoittamasi raportti, muistiinpanovälineesi ja kirjasi mukaasi. Ja tietenkin avoin ja ihmettelevä mielesi!

Koordinoiva kouluttaja

Metropolia Ammattikorkeakoulun fysioterapian lehtori, BBAT opettaja, BBAT terapeutti Sirpa Ahola

Aika ja paikka

6.6.-10.6.2018

Metropolia Ammattikorkeakoulu, Vanha viertotie 23, Helsinki

Hinta 

760 € + alv 24 %

Ilmoittautuminen

E-lomakkeella 23.5.2018 mennessä.

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti suunnittelijalle 23.5.2018 mennessä. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja

Käytännön asioihin liittyvät kysymykset:
Marja Pietiläinen
p. 040 672 5583
marja.pietilainen @ metropolia.fi

Sisältöön liittyvät kysymykset:
Sirpa Ahola
sirpa.ahola @ metropolia.fi