Leikki- ja kaveritaitojen arviointimenetelmäkoulutus (3 op)

Leikki- ja kaveritaitojen arviointimenetelmäkoulutus

Tavoite

Osallistuja hallitsee taitojen arvioinnin teoreettista perustaa. Hän osaa toteuttaa omassa työssään lapsen leikkitaitojen ja kaveritaitojen RALLA-arvioinnit. Hän kykenee pisteyttämään taitojen laatua luotettavasti ja tulkitsemaan arvioinnin ja yhteenvetojen tuloksia RALLA-analyysiraporttien pohjalta.

Sisältö

Leikkitaitojen ja kaveritaitojen arvioinnin teoreettinen perusta. Havainnoinnin haasteet. Ohjatut ja itsenäiset arviointiharjoitukset. Vinkkejä taitojen kehittämiseen arjessa. Osallistuja saa käyttöönsä maksuttomasti koulutuksen ajaksi (3 kk) RALLA- ohjelmiston.

Tietoa Ralla palvelusta löydät RALLAn sivuilta.

Aika ja paikka

  • 3.4.2017 kontaktipäivä
  • 15.5.2017 webinaari

Paikka tarkentuu lähempänä.

Kouluttajat

Vilja Laaksonen, FT, YTM ja Tiina Lautamo, FT, TtL

Hinta

450 € + alv 24%

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tällä e-lomakkeella koulutukseen 20.3.2017 mennessä.

HUOM: Koulutuksen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus ostaa RALLA vuosilisenssi 15 % alennuksella. Tarjous voimassa 3 kk koulutuksen jälkeen.

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti suunnittelijalle (2) viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Lisätiedot

Käytännön asioihin liittyvät kysymykset

Suunnittelija Marja Pietiläinen
p. 040 672 5583
marja.pietilainen (at) metropolia.fi

Sisältöön liittyvät kysymykset

Tiina Lautamo
tiina.lautamo (at) ralla.fi

Koulutuksen toteutus

Koulutus koostuu 6h lähiopetuspäivästä, itsenäisesti toteutettavista taitoarvioinneista, ryhmäkeskusteluista verkossa sekä 2h palautteen annosta pienryhmien webinaarissa.

Metropolia toteuttaa koulutuksen yhteistyössä RALLAn kanssa. RALLA on kasvatus- ja kuntoutusalan asiantuntijayritys, jonka tuoteperhe koostuu tutkituista työkaluista sekä lapsen yksilöllisen kasvun ja oppimisen tueksi kootuista leikki- ja kaveritaito-harjoitteista. Sähköiset työkalumme ja käytännönläheiset koulutuksemme tarjoavat tukea lapsen henkilökohtaisen varhaiskasvatussuunnitelman tai kuntoutussuunnitelman laatimiseen ja päivittäiseen kasvatus- tai kuntoutustyöhön.