Leanin avulla toimintaprosessit näyttöön perustuviksi, vaikuttaviksi ja tehokkaiksi

"lean", "lean-koulutus"


Mikä yhdistää Lean-ajattelun ja näyttöön perustuvan toiminnan? Miten prosessien kehittäminen näyttöön perustuvan mallin mukaisesti edistää asiakaslähtöistä ja tuloksellista toimintaa? Tule yhdessä ideoimaan, kuinka kehittää toimintaa näyttöön perustuvaa tietoa hyödyntämällä. Opit Lean-ajattelun perusteet ja keskeiset menetelmät, joiden avulla voit parantaa prosesseja kustannustehokkaasti asiakastyytyväisyydestä tinkimättä.


Kenelle

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, jotka haluavat kehittää omaa ja työyhteisöjen toimintaa.


Sisältö

  • Lean-toimintatapa sosiaali- ja terveysalan prosessien ja palveluketjujen kehittämisessä
  • uudet sosiaali- ja terveyspalvelumallit
  • prosessien ja palveluketjujen mallintaminen, arviointi ja kehittäminen
  • asiakaslähtöinen ja kustannusvaikuttava palvelumuotoilu
  • käytäntöjen yhtenäistäminen
  • näyttöön perustavan toiminta ja sen levittäminen, hyödyntäminen sekä toiminnan vaikuttavuuden arviointi


Toteutus

Päivän koulutus. Koulutus järjestetään sopimuksen mukaisena ajankohtana joko asiakkaan tai Metropolian tiloissa.


Kouluttajat

Antti Niemi
TtT, rh, lehtori. Vuosien kokemus kouluttajana ja esimiehenä; erityisenä mielenkiinnon kohteena sosiaali- ja terveysalan organisaatiokulttuurit, potilasturvallisuus, terveydenhuollon laatukysymykset sekä toimintaprosessien kehittäminen.

Kati Ylikahri
THM, th, lehtori. Vuosien kokemus kouluttajana ja esimiehenä; erityisenä mielenkiinnon kohteina sosiaali- ja terveysalan johtaminen, työhyvinvointi sekä toimintaprosessien kehittäminen.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Taru Ruotsalainen, kehityspäällikkö
p. 050 370 1878
taru.ruotsalainen (at) metropolia.fi

Lean - toiminnan kehittämistä asiakasnäkökulma edellä

Onko asiakas aina etusijalla? Leanin avulla keskitytään kokonaisuuden optimointiin eli asiakastyytyväisyyden ja tuottajatyytyväisyyden maksimointiin. Haluatko tietää, miten Lean mahdollistaa organisaatiosi jatkuvan kehittymisen sekä vahvistaa henkilöstön osaamista ja ongelmanratkaisukykyä? Meiltä saat erilaisia ratkaisuja Lean-tietoiskuista konkreettisiin työpajoihin, joissa arvioidaan organisaation omia prosesseja.

Lue Leanin kokonaisratkaisusta