Aluke/probi -suunnittelu (workshop)

Tiedätkö mitä monistat? Miksi monistuu useita tuotteita? Ovatko alukkeeni spesifiset? Voinko luottaa tuloksiin? Tunnistaako alukkeeni kaikki transkriptivariantit? Entä, jos targetissani on ”snippejä”? Voinko ”multipleksata”?

Jos edelliset kysymykset olivat vieraita tai useaan vastasit ”en tiedä”, niin tämä koulutus on juuri sinulle. Alukkeiden bioinformatiikka voi olla monimutkaista ja alati muuttuvat sekvenssitietokannat vaativat toimivienkin alukkeiden tarkistamista uuden tiedon valossa. Ota haltuun sekvenssien kiemurat ja tiedä mitä vaihtoehtoja sinulla on!

Toteutus ja paikka

Syksyllä 2015. Koulutus sisältää teorian lisäksi käytännön harjoituksia. Koulutus järjestetään Metropolia Ammattikorkeakoulun Onnentien toimipisteessä.

Kouluttaja

FM Juha Knuuttila
Biotieteiden lehtori, Metropolia ja Puolustusvoimien erikoisyksikön qPCR-asiantuntija

Hinta

500 € + alv 24% (620 €). Hinta sisältää kurssimateriaalit ja kahvin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ei ole vielä auki. Minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä.

Lisätietoja

Sisältöön liittyvät kysymykset:
Lehtori Juha Knuuttila, p. 040 146 0427, juha.knuuttila(at)metropolia.fi

Koulutuksen käytännön asiat:
Suunnittelija Katariina Kainu, p. 040 653 3055, katariina.kainu(at)metropolia.fi

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti suunnittelijalle viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle hyvä yleistietämys PCR-alukkeiden bioinformatiikasta. Keskitymme kvantitatiivisten ja kvalitatiivisten PCR-menetelmien alukkeiden sekä koettimien in silico -suunnitteluun ja -testaukseen.

Koulutuksen aikana saat hyvän käsityksen mitä kaikkea pitää ottaa huomioon ja millaisia vaihtoehtoja alukkeiden ja koettimien hankkimiseen sinulla on.

Koulutuksessa on myös ns. hand on -osuus, jolla osallistujat saavat yksilöllistä opetusta PCR-alukehaasteisiinsa. Suunnittelun lisäksi tutustumme myös aluketietokantoihin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä