Julkiset pilvipalvelut haltuun

Julkiset pilvipalvelut haltuun

Ovatko pilvipalvelut tuttuja? Haluatko syventää osaamistasi? Tule mukaan ja ota julkiset pilvipalvelut haltuun!

Kenelle

Koulutus sopii sinulle IT-ammattilainen, joka haluaa kehittää osaamistasi julkisista pilvipalveluista sekä oppia, miten IT-palveluita voidaan tuottaa hyödyntämällä julkisia pilvipalveluita.

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on tulla tutuksi eri pilvipalveluiden kanssa niin, että koulutuksen jälkeen osaat ottaa käyttöön yleisimpiä pilvipalveluita yrityskäyttöön. Opit myös mitä kilpailuetuja eri pilvipalveluntarjoajat voivat tarjota.

Sisältö

Koulutus on tehtäväpainoitteinen ja siinä käydään seuraavat läpi SaaS, IaaS ja PaaS-palvelut:

  • Amazon Web Services (AWS)
  • Google G Suite
  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Azure

Aika ja paikka

tiistai-iltaisin 8.5., 15.5., 22.5., 29.5.2018 klo 17 - 20.30

Metropolia Ammattikorkeakoulu, Bulevardi 31, Helsinki.

Kouluttajat

Simo Leskinen

Simolla on pitkä kokemus julkisista pilvipalveluista, ja hän on ollut rakentamassa PK-yrityksille IT-palveluja, jotka nojautuvat pelkästään julkisiin pilvipalveluihin (Microsoft, Amazon ja Google). Lisäksi hän on ollut mukana suunnittelemassa IT-infrastruktuurin siirtoja julkisiin pilvipalveluihin sekä vetämässä käyttöönottoprojekteja. Simo on sertifioitunut Microsoft Azure -pilvipalveluihin.

Pekka  Tamminen

Pekka on Suomen paras IT-asiantuntija. Hän on toiminut Office 365, Azure, AWS ja Google pilvipalvelumigraatioissa arkkitehdin roolissa. Hän on erikoistunut  julkisiin pilvipalveluihin ja konsultoi asiakkaita siinä, miten tänä päivänä voidaan rakentaa moderni IT-infrastruktuuri kokonaan julkisten pilvipalveluiden avulla.

Hinta

695 € + alv 24 % (861,80 €).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 23.4.2018 mennessä

Lisätiedot

Elina Taponen, suunnittelija
elina.taponen metropolia fi
p. 040 759 8756

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti suunnittelijalle viimeistään ilmoittautumisajan päättymiseen 23.5.2018 mennessä. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.