Teräsrakenteiden pintakäsittelyn laaduntarkastajien koulutus

Tekniikan täydennyskoulutus

Sisältö

Koulutuksen tavoitteena on täydentää ja ajanmukaistaa pintakäsittelytarkastajien ja korroosionestomaalauksesta vastaavien henkilöiden ammattitietoja ja -taitoja. Koulutus perustuu standardissa SFS-ENV 12837 ”Paints and varnishes. Qualification of inspectors for corrosion protection of steel structures by protective paint systems” määriteltyihin pintakäsittelytarkastajan osaamisvaatimuksiin.

Kurssin hyväksytysti suorittaneille annetaan todistus, joka yhdessä tarvittavan tarkastajakokemuksen kanssa antaa mahdollisuuden anoa Teräsrakenneyhdistys ry:ltä teräsrakenteiden pintakäsittelyn tarkastajan pätevyyttä.

Aika ja paikka

1. jakso 11.-13.5.2016
2. jakso 17.-19.8.2016
3. jakso 3.-6.10.2016

Koulutuksen laajuus on 86 tuntia ja se pidetään kolmessa jaksossa Metropolia Ammattikorkeakoulun Myyrmäen yksikössä (Leiritie 1, Vantaa).

Opetus toteutetaan luentoina ja harjoituksina. Jaksojen välillä tehdään omaan työhön liittyvä harjoitustyö. Kurssiin kuuluu kaksi välikoetta sekä loppukoe, joka sisältää teoria- ja näyttökoeosan.

Kouluttajat

TkT Kai Laitinen, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Useita asiantuntijakouluttajia

Hinta

2500 € + alv 24 % Hinta sisältää lounaat, kahvit sekä materiaalin.

Ilmoittautuminen

E-lomakkeella 27.4.2016 mennessä.

Ole nopea, osallistujamäärä on rajattu 15 henkilöön.

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti suunnittelijalle (2) viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Lisätietoja

Sisältöön liittyvät kysymykset:
TkT Kai Laitinen, p. 020 783 6201
kai.laitinen(at)metropolia.fi

Koulutuksen käytännön asiat:
Suunnittelija Kaisa Suojoki, p. 040 672 5583
kaisa.suojoki(at)metropolia.fi

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu pintakäsittelyä suorittavien yritysten pintakäsittelyn laaduntarkastajille, suunnittelijoille sekä teknisille ja työnjohtajille, jotka työssään tekevät menetelmäratkaisuja tai valvovat tuotteiden pintakäsittelyä, menetelmien soveltuvuutta ja laatua.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä