Metropolian IT-testikeskus

HUOM: Testikeskus muuttaa Leppävaaran kampuksellemme ja on muuton vuoksi suljettuna 30.11.2018 alkaen. Tiedotamme lähiaikoina testikeskuksen avaamisajankohdan.

Metropolialla on Prometricin, Pearson VUE:n, Kryterionin ja Castlen sertifioitu testikeskus sertifikaattitestien suorittamiseen. Sertifiointikokeesta saatu pätevyystodistus on arvostettu ja vakuuttava dokumentti, joka kertoo suorittajan vahvasta ammattitaidosta.

Pearson VUE

Pearson VUE toimii yli 100 maassa ja yli 7000 testikeskuksessa. Pearson VUE:lla on mahdollista suorittaa Ciscon, Microsoftin, Oraclen, Citrixin ja HP:n testejä.

Rekisteröityminen ja testien varaaminen Pearson VUE:n sivuilta, testejä suoritetaan tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00–16.00.

Kryterion

Kryterionin järjestämät testit ovat toistaiseksi mahdollisia Suomessa vain Metropolian testikeskuksessa. Kryteriolla on mm. arvostetun Salesforce.com:in sertifikaatit.

Rekisteröityminen ja testien varaaminen Kryterionin sivuilta, testit ovat torstaisin klo 9.00–16.00.

Castle

Myös Castlen järjestämät testit ovat toistaiseksi mahdollisia Suomessa vain Metropolian testikeskuksessa. Castle järjestää ohjelmistoteollisuudessa arvostetut Scrum-testit.

Rekisteröityminen ja testien varaaminen Castlen sivuilta, testit perjantaisin 8.00–12.00.

Prometric

Prometricin verkosto toimii yli 160 maassa ja yli 4 000 testikeskuksessa. Prometric tarjoaa esimerkiksi seuraavat testit ITIL (Information Technology Infrastructure Library), AXIS Network Video ja TOGAF Exams.

Rekisteröityminen ja testien varaaminen Prometricin sivuilta, Prometric -testeille on varattu maanantaipäivät klo 9.00–16.00.

Testikeskuksen sijainti

Metropolian IT-testikeskus sijaitsee 29.11.2018 asti osoitteessa Bulevardi 31, Helsinki. Testit suoritetaan päärakennusta vastapäätä olevassa rakennuksessa (Uusi Kemia), huoneessa V104 (vastaanotto). Seuraamalla ala-aulassa olevia opasteita löydät perille testikeskukseemme.

Testikeskus muuttaa vuoden 2018 lopussa Leppävaaran kampukselle, Vanha maantie 6, Espoo

Lisätietoja testikeskuksesta

Markku Tinttunen, puh. +358 406 845 288

markku.tinttunen metropolia fi

Tieto- ja viestintätekniikan täydennyskoulutukset

Tutustu tästä täydennyskoulutustarjontaan!

TOEFL® -testi

Tutustu TOEFL iBT®-testin suorittamiseen!

Avoin AMK

Voit valmistautua testiin suorittamalla avoimessa AMK:ssa valmennuskurssin. Ilmoittaudu tästä virtuaaliopintoina järjestettävälle opintojaksolle. Hinta on 75 euroa.

TOEFL®-testin varaaminen

Mikäli haluat varata suoraan testiajan, voit rekisteröityä ajanvaraukseen tästä.