Kehittämispalvelut

Kehitä kanssamme liiketoimintaasi. Kasva, uudistu ja kansainvälisty! Tarjoamme kehittämiskartoituksia sekä konsultointi- että tutkimuspalveluja liiketoimintasi vauhdittamiseen ja strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kehittämiskartoitukset

Kehittämiskartoituksen tavoitteena on tehdä nykytila-analyysi liiketoimintasi nykytilasta suhteessa strategisiin tavoitteisiinne. Analyysin tuloksena saat kokonaiskuvan keskeisistä kehittämiskohteista ja toimenpidesuositukset niiden parantamiseksi. Lisäksi saat konkreettiset työkalut toimenpiteiden toteuttamiseksi Metropolian kattavista kehittämis- ja valmennusratkaisuista.

Konsultointi

Kehitä liiketoimintaasi asiantuntijoidemme avulla! Asiantuntijamme tukevat sinua kilpailukyvyn kasvattamisessa, liiketoiminnan uudistamisessa, ja toiminnan tehokkuuden parantamisessa uusinta teknologiaa hyödyntäen. Ota yhteyttä, kartoitetaan tarpeenne niin tuomme näkemyksemme tarvittavista kehittämistoimenpiteistä.

Tutkimuspalvelut

Saat meiltä tarpeidesi mukaan räätälöidyt tutkimusratkaisut! Tilaustutkimus toteutetaan luottamuksellisesti ja käytössäsi ovat osaavat asiantuntijamme sekä tarkoituksenmukaiset tilat ja laitteet.

Ota yhteyttä

yrityspalvelut metropolia fi

Osaamisalueet

Täydennyskoulutus- ja yrityspalvelut

Lue lisää ja tutustu yhteistyömahdollisuuksiin