Apuvälinetekniikan palvelut opiskelijatyönä

Apuvälineteknikko-opiskelijamme tuottavat ratkaisuja, joilla asiakkaidemme toimintakykyä ja osallisuutta voidaan edistää apuvälineillä sekä toimintaympäristöä kehittämällä.

Arvoimme asiakkaamme toimintakyvyn ja apuvälinetarpeen, suunnittelemme ja valmistamme sen perusteella tarvittavan apuvälineen. Myös apuvälineen sopivuuden arviointi, käyttöön ja toimintaan liittyvä opastus ja ohjaus, sekä seurannan ja tarvittavien erityispalvelujen järjestäminen on osa työtämme.

Toimintamme perustuu opettajien ohjauksessa toteutettavaan kuntoutusalan opiskelijoiden harjoitteluun ja moniammatilliseen yhteistyöhön.

Yksilöterapioiden/hoitojen perustana on aina huolellinen arviointi ja tutkimus.

Apuvälinetekniikan palveluiden hinnasto

Tukipohjallispalvelu 90 €

Tukipohjallisten valmistaminen (sis. seurantakäynnin)

Katso Positian hinnasto. Maksuvälineinä käteinen, pankki- ja luottokortti.

Positian asiakaspalvelu

on avoinna 17.1. alkaen opiskelijoiden työskentelypäivinä tiistaista - torstaihin klo 8.30 - 15.30 (maanantaina ja perjantaina opintojaksoista riippuen auki satunnaisesti) osoitteessa Vanha viertotie 23, 00350 Helsinki.

Puhelinnumero:  040 334 5629, 040 653 1722

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Liikelaboratorion 2D-järjestelmä

 

Reverse Engineering - skannaus, muokkaus ja valmistus

Kaipaako CAM-osaamisesi päivitystä? Etsitkö kustannustehokkaampia toimintatapoja tai harkitsetko oman keskuksen hankintaa? Tule testaamaan Euroopan ainoaa 8-akselista robottijyrsintä ja päivitä ohjelmistotietosi ajan tasalle!

Lue lisää

Apuvälinetekniikan innovaatioita: Eleohjain