Fysioterapiaopiskelijoiden oppimisympäristö

Positia-oppimisympäristössä toiminta perustuu fysioterapiaopiskelijoiden käytännön harjoitteluun ja kuntoutusalan monialaiseen yhteistyöhön kliinisten opettajien ohjauksessa.

Fysioterapia on ihmislähtöistä ja tukee henkilön toimintakyvyn ylläpysymistä ja kehittymistä kokonaisvaltaisesti, huomioiden henkilön yksilölliset tarpeet. Fysioterapian käytännön työ on monimuotoista ja voi olla yhdistelmänä esimerkiksi vuorovaikutusta ja kuuntelua, toimintakyvyn arviointia ja ohjausta, terapeuttista harjoittelua sekä tarvittaessa manuaalista ja fysikaalista terapiaa. Terveydenedistämiseen kuuluu myös esimerkiksi terveysneuvontaa, kuntotestausta sekä liikuntaryhmien ohjausta. Fysioterapeutti auttaa myös sopivien liikuntamuotojen valinnassa, liikkumista ja toimintakykyä helpottavien apuvälineiden hankkimisessa ja käyttämisessä.

Ensimmäinen käynti opetusasiakkaana sisältää ohjaavan opettajan valvonnassa fysioterapiaopiskelijan toteuttaman perusteellisen haastattelun, toimintakyvyn tutkimisen ja arvioinnin sekä fysioterapiasuunnitelman, jossa asetetut tavoitteet ovat opetusasiakkaan omia tavoitteita. Tämän jälkeen jatkokäynnit määrittyvät opetusasiakkaan fysioterapiasuunnitelman, tavoitteen ja tarpeen mukaan.

Hinnasto

  • Ensikäynti fysioterapiaopiskelijalla: Alkuhaastattelu ja tutkiminen (60 min.) 30 €
  • Jatkokäynti fysioterapiaopiskelijalla (45 - 60 min.) 30 €

Katso Positian hinnasto Maksuvälineinä pankki- ja luottokortti.

Tiedustelut ja ajanvaraus

Tiedustelu ja ajanvaraus 21.8 - 28.11.2019
p. 040 334 5629 ja p. 040 653 1722

Ota yhteyttä sähköpostilla ja varaa aika!

Liikelaboratorion 2D-järjestelmä