Jalkaterapiaa opiskelijatyönä

Yksilöllisen jalkaterapiasuunnitelman tekemiseksi jalkaterapeutti tutkii asiakkaan pystyasennon, kävelyn, alaraajojen nivelten ja lihasten toiminnot ja linjaukset liikeketjuna. Hän kartoittaa asiakkaan jalkojen omahoidon tason ja tutkii kenkien sopivuuden. Lisäksi jalkaterapeutti tutkii iho- ja kynsimuutokset sekä alaraajojen ja jalkaterien kivun.

Jalkaongelmien ehkäisemiseksi jalkaterapeutti antaa jalkojen omahoidon opetusta ja ohjausta asiakkaalle ja asiakasryhmille. Hän hoitaa iho- ja kynsimuutoksia monipuolisin menetelmin. Kynsiongelmien hoidossa käytetään mm. kemiallista kynnenpoistoa ja jousioikaisua.

Eri terapioiden avulla jalkaterapeutti tukee ja korjaa jalkaterän alueen asento- ja toimintapoikkeamia sekä alaraajojen linjausvirheitä ja lihasepätasapainoa.

Apuvälineterapiaan kuuluu yksilöllisten tukipohjallisten ja varpaiden asentoa suojaavien ja korjaavien apuvälineiden valmistaminen. Alaraajojen toimintoja tukevia terapioita ovat hieronta, nivelten mobilisaatio, kivun hoito sekä toiminnallinen harjoittelu.

Toimintamme perustuu opettajien ohjauksessa toteutettavaan kuntoutusalan opiskelijoiden harjoitteluun ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Yksilöterapioiden/hoitojen perustana on aina huolellinen arviointi ja tutkimus.

Opiskelijat mallintamassa asiakkaan jalkoja 3D-skannerilla.

Jalkaterapian hinnat

 • Jalkaterapiatarpeen arviointi/tutkimus (45-60 mi.) 30 €
 • Iho- ja kynsimuutosten hoito 40 €
 • Toiminnallinen harjoittelu ja yksilöllisen harjoitusohjelman laatiminen
  (sis. seurantakäynnin) 50 €
 • Tukipohjallisten valmistaminen
  (sis. seurantakäynnin) 90 €
 • Pikapohjalliset 50 €
 • Varvasortoosit 45 €
 • Kynnen oikaisuhoito
  (sis. seurantakäynnin) 40 €
 • Kemiallinen kynnen tai syylän poisto
  (sis. 2 käyntiä) 50 €

 Katso Positian hinnasto Maksuvälineinä pankki- ja luottokortti.

Positian asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on avoinna syksyllä 2019 21.8 - 28.11 opiskelijoiden työskentelypäivinä tiistaista - torstaihin klo 8.30 - 15.30 osoitteessa Vanha viertotie 23, 00350 Helsinki.

p. 040 334 5629 ja p. 040 653 1722

 

Ota yhteyttä sähköpostilla ja varaa aika! 

 

 

Liikelaboratorion 2D-järjestelmä