Osteopatiapalvelut opiskelijatyönä

Onko sinulla selkäkipua tai muita kiputiloja kehossasi?

Osteopaatti tutkii ja hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön toiminnallisia häiriöitä. Yleisimpiä syitä hakeutua osteopaatin vastaanotolle ovat selkä- ja nivelkivut.

Osteopatiapalveluihin kuuluvat perusteellinen haastattelu, vaiva-alueen tutkiminen ja hoito, neuvonta sekä konsultaatio- ja koulutuspalvelut.

Osteopaattiopiskelija tekee ohjatusti yksilöllisen hoitosuunnitelman ja miettii erotusdiagnostiikkaa käyttäen erilaisia kliinisiä testejä. Hoidossa käytetään tarpeen mukaan erilaisia manuaalisia hoitotekniikoita.

Osteopaatti on manuaalisiin, käsin suoritettaviin, diagnostiikka- ja hoitomenetelmiin perehtynyt terveydenhuollon asiantuntija. Osteopaatti tutkii koko ihmiskehon toimintaa ja rakenteita, esimerkiksi havainnoiden ryhtiä, tunnustellen pehmytkudoksia, tarkastellen ja tunnustellen selkärangan sekä raajojen nivelten liikkeitä.

Panosta omaan hyvinvointiisi!

Positia-opetusyksikössä toiminta perustuu osteopaattiopiskelijoiden käytännön harjoitteluun ja kuntoutusalan moniammatilliseen yhteistyöhön, joka toteutuu opettajien ohjauksessa.

Osteopatiapalveluiden hinnasto

  • Osteopaattinen arviointi: Alkuhaastattelu ja tutkiminen (60 min.) 30 €
  • Osteopaattinen tutkiminen ja hoito: Jatkokäynti  (45 - 60 min.) 30 €

 

Katso Positian hinnasto. Maksuvälineinä käteinen, pankki- ja luottokortti.

Positian asiakaspalvelu

on avoinna 28.8. alkaen opiskelijoiden työskentelypäivinä tiistaista - torstaihin klo 8.30 - 15.30 ja perjantaisin klo 8.30 - 12.00 osoitteessa Vanha viertotie 23, 00350 Helsinki.

Puhelinnumero: 040 334 5629

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Osteopaattinen tutkiminen ja hoito perustuu alkuhaastattelussa saatuihin tietoihin.

Liikkumisen ja toimintakyvyn osaamisalue