Osteopatiapalvelut opiskelijatyönä

Onko sinulla selkäkipua tai muita kiputiloja kehossasi?

Osteopaatti on manuaalisiin, käsin suoritettaviin, diagnostiikka- ja hoitomenetelmiin perehtynyt terveydenhuollon asiantuntija. Osteopaatti tutkii koko ihmiskehon toimintaa ja rakenteita, havainnoiden ryhtiä, tunnustellen pehmytkudoksia, tarkastellen ja tunnustellen selkärangan sekä raajojen nivelten liikkeitä.

Osteopaattiopiskelija erikoistuu tutkimaan tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja kehon toiminnallisia häiriötiloja. Yleisimpiä syitä hakeutua opetusasiakkaaksi ovat selkä- ja nivelkivut, mutta syynä voi myös olla stressi, migreeni tai toiminnalliset ruoansulatusvaivat

Osteopatian opiskelija tunnustelee asiakkaan selkärankaa.

Tervetuloa opetusasiakkaaksi osteopaattiopiskelijoille

Positia-opetusyksikössä toiminta perustuu osteopaattiopiskelijoiden käytännön harjoitteluun ja kuntoutusalan moniammatilliseen yhteistyöhön. Positiassa osteopaattiopiskelijat harjoittelevat käytännön taitoja pienryhmissä kliinisen opettajan ohjauksessa. Osteopatiaan kuuluu perusteellinen haastattelu, kehon toiminnan tutkiminen, manuaalinen käsittely sekä ohjaus. Tutkimiseen kuuluu erilaisia kehon rakenteiden, kuten nivelten ja lihasten kliinisiä testejä, joiden perusteella opiskelija saa ymmärryksen oireiden syistä ja niiden taustalla olevista tekijöistä. Harjoitteluohjaajan avulla opiskelija laatii yhdessä kuntoutujan kanssa yksilöllisen kuntoutumissuunnitelman ja suunnittelee sinulle tehtävän hoidon.

Hinnasto

  • Osteopaattinen arviointi: Alkuhaastattelu ja tutkiminen (60 min.) 30 €
  • Osteopaattinen tutkiminen ja hoito: Jatkokäynti  (45 - 60 min.) 30 €

Katso Positian hinnasto. Maksuvälineinä käteinen, pankki- ja luottokortti.

Positian asiakaspalvelu

Osteopatian opiskelijat palvelevat Positian asiakaspalvelussa useimpina arkipäivinä klo 8.30 - 15.30. Opintojaksosta riippuen toimisto on kiinni joinakin päivinä.

Osoite: Vanha viertotie 23, 00350 Helsinki.

puh. 040 334 5629 ja puh. 040 653 1722

Ota yhteyttä sähköpostilla ja varaa aika!

Osteopaattinen tutkiminen ja hoito perustuu alkuhaastattelussa saatuihin tietoihin.