Tuote- ja palveluvirittämö

Tervetuloa kehittämään kanssamme mikro- ja pk-yrityksesi tuotteita ja palveluja!

Tule kuulemaan lisää 24.1. Espoon Leppävaaraan Metropolian Revontuli-saliin. Ilmoittautuminen tilaisuuteen tästä.

Ohjelma: 

17.00 Tervetulokahvit

17:15 Integralin kasvutarina. Miten yrityksessä on hyödynnetty Digitalisaation mahdollisuuksia. Anne Ebeling, Operatiivinen johtaja, Integral Oy.

18.00 Minkälaista tukea Tuote- ja palveluvirittämö voi tarjota pk-yrityksen tuotteiden ja palvelujen kehittämisprosessiin - Pekka Jalava, Koulutuskeskus Salpaus

18.30 Asiakastarpeet. Mitä osallistujat toivovat koulutukselta ja kehittämisprosessilta - Sirkka-Liisa Kolehmainen, Metropolia AMK

19.00 Tilaisuus päättyy.

Tilaisuus on maksuton ja siihen voi osallistua myös etäyhteydellä.

Tervetuloa!

Mikro- ja pk-yritysten kehittämistä EAKR-hankkeessa 

Tuote- ja palveluvirittämö (EAKRS) -hankkeessa vahvistetaan mikro- ja pk-yritysten kanssa yritysten innovaatiotoimintaa. Hankkeeseen osallistuvat yritykset saavat käytännön työkaluja ja menetelmiä liiketoimintansa kehittämiseen osallistumalla maksuttomaan, yrityskohtaiseen kehittämisprosessiin. Prosessin aikana yritykset kehittävät osaamistaan digitaalisessa myynnissä ja markkinoinnissa.

Kehittämisprosessin aikana yritykset tuottavat uuden tai merkittävästi kehitetyn tuotteen tai palvelun. Tämä tapahtuu yrityskohtaisissa, maksuttomissa tuote- ja palvelukehittämisprojekteissa. Samalla yritys luo ja juurruttaa käyttöönsä asiakaslähtöisyyteen perustuvan tuote- ja palvelukehitysprosessin. Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Koulutuskeskus Salpaus tukevat näitä yrityskohtaisia kehittämisprojekteja työpajojen ja koulutusmoduulien avulla asiantuntijoiden ja opiskelijayhteistyön voimin.


Tuote- ja palveluvirittämö on Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) osarahoittama hanke, jota Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Koulutuskeskus Salpaus toteuttavat yhteistyössä Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella. Hanke toteuttaa EAKR Toimintalinjaa 2, erityistavoitetta 5.1. Yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen. Hankkeen rahoittavana viranomaisena on Uudenmaan liitto. Hankkeen toiminta-aika on 1.10.2018-31.12.2020.

Lisätietoja:

Hankesivuilta

ja

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Projektipäällikkö Elina Förster
elina.forster @ metropolia.fi
Puh. +358 40 184 1947

Koulutuskeskus Salpaus

Projektipäällikkö Pekka Jalava
pekka.jalava @ salpaus.fi
Puh. + 358 44 708 1548

 

Yhteistyössä