Valitse sivusto

Tärkeää tietoa syksyn 2014 valintakokeista

Sosiaali- ja terveysalan sekä liiketalouden valintakoekutsut on lähetetty sähköpostilla. Lisäksi lähetetään ilmoitus sähköpostista tekstiviestillä. Tekniikan valintakoekutsut lähetetään sähköpostilla lähipäivinä. Aiemmasta tiedosta poiketen ei lähetetä lainkaan kirjekutsua valintakokeisiin kutsutuille. Kirjekutsu lähetetään vain niille hakijoille, jotka eivät ole ilmoittaneet yhteishakulomakkeessaan sähköpostiosoitetta.

Huom. Mikäli hakijan pisteet eivät ole riittäneet valintakoekutsun saantiin, ei tiedotetta tule tässä vaiheessa, vaan tuloskirjeessä marraskuun lopussa opiskelijavalintojen päätyttyä.

Koulutustarjontamme

Koulutustarjontamme

Tutustu Suomen laajimpaan koulutustarjontaan ja tee oma uravalintasi - lähes 70 koulutusta neljällä eri alalla.

Koulutustarjonta →

Näin haet

Näin haet keväällä 2013

Tee elämäsi paras päätös ja liity mukavaan opiskelijajoukkoomme. Jokaiseen koulutukseen on yksilöllinen hakuohje.

Näin haet →

Lähempänä työelämää

Hakuajat

Syksy 2014

8.–22.9. AMK-tutkinnot (päivätoteutus ja monimuotototeutus) ja ylemmät AMK-tutkinnot

Kevät 2015

7.–27.1. Englanninkieliset AMK-tutkinnot
17.3.–9.4. AMK-tutkinnot (päivätoteutus ja monimuotototeutus) ja ylemmät AMK-tutkinnot (suomi ja englanti)

Kokemuksia Metropoliasta

Kokemuksia Metropoliasta

"Koulutus antaa mielestäni hyvät valmiudet työelämään omatoimisille ja sitkeille tyypeille."
- Emilia, Elokuvan ja television koulutus

OPISKELIJOIDEN KERTOMUKSIA →

Ajankohtaista

23.10.2014

Tärkeää tietoa syksyn 2014 valintakokeista

Sosiaali- ja terveysalan sekä liiketalouden valintakoekutsut on lähetetty sähköpostilla. Lisäksi lähetetään ilmoitus sähköpostista tekstiviestillä. Tekniikan valintakoekutsut lähetetään sähköpostilla lähipäivinä. Aiemmasta tiedosta poiketen valintakokeisiin kutsutuille ei lähetetä lainkaan kirjekutsua. Kirjekutsu lähetetään vain niille hakijoille, jotka eivät ole ilmoittaneet yhteishakulomakkeessaan sähköpostiosoitetta.

Huom. Mikäli hakijan pisteet eivät ole riittäneet valintakoekutsun saantiin, ei tiedotetta tule tässä vaiheessa, vaan tuloskirjeessä marraskuun lopussa opiskelijavalintojen päätyttyä.

25.6.2014

Yhteishaku uudistuu

Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteishaku uudistuu syksyllä 2014, jolloin ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen tutkintoon johtavaan koulutukseen haetaan samassa yhteishaussa yhdellä hakulomakkeella. Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen koulutustarjonta sekä sähköinen hakulomake löytyvät osoitteesta www.opintopolku.fi.

Lue lisää

Metropolia Ammattikorkeakoulu - Yhteisö, uudistaja ja kumppani


Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä.

Metropolia muodostaa yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat ja joka synnyttää oivalluksia ja osaamista työhön ja hyvinvointia elämään.