Valitse sivusto

Metropolia.fi / Hae opiskelijaksi / Opinto-opas / Wiki / Vuosikertomus / Blogit

Koulutustarjonta

Tutustu Suomen laajimpaan koulutustarjontaan. Tee oma uravalintasi lähes 70 kouluksesta. Kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan aloilla tarjotaan erilaisia opintoja nuorille ja aikuisille, suomeksi ja englanniksi.

AMK-tutkinnot

Metropoliassa on Suomen laajin valikoima ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia. Kevään 2014 haussa on yli 60 koulutusta nuorille ja aikuisille neljällä eri koulutusalalla.

Tutustu koulutustarjontaan →

Ylemmät AMK-tutkinnot, Metropolia Master's

Metropolia Master's - maisteritason tutkinto ammattilaisen urakehitykseen! Suomen laajin valikoima - 21 kpl ylempiä ammattikorkeakoulututkintoja.

Tutustu koulutustarjontaan →

Maahanmuuttajien valmentava koulutus

Kiinnostaako opiskelu ammattikorkeakoulussa? Haluatko kehittää suomen kielen taitoasi? Valmentava koulutus sisältää suomen kielen opintoja, opiskelutaitoja vahvistavia opintoja ja alakohtaisia perustaitoja.

Tutustu koulutustarjontaan

Täydennyskoulutus

Tarjoamme monipuolista täydennyskoulutusta ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen työelämän vaatimusten mukaisesti. Koulutusten suunnittelussa pyritään vastaamaan ajankohtaisiin työelämän tarpeisiin.

Tutustu koulutustarjontaan

Avoin AMK

Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille mahdollisuuden opiskella amk-tutkintoon johtavan koulutuksen osia. Voit samalla tutustua korkeakouluun ja kehittää ammatillista osaamistasi.

Lue lisää

Hakuajat

Kevät 2014

7.1. - 11.2. Nuorten englanninkieliset tutkinnot
3.3. - 1.4. Nuorten AMK-tutkinnot, aikuisten AMK- ja ylemmät AMK-tutkinnot
3.3. - 8.4. Englanninkielinen aikuiskoulutus ja ylemmät AMK-tutkinnot

Syksy 2014

8. - 22.9. Nuorten AMK-tutkinnot, aikuisten AMK- ja ylemmät AMK-tutkinnot

Kokemuksia Metropoliasta

Kokemuksia Metropoliasta

"Koulutus antaa mielestäni hyvät valmiudet työelämään omatoimisille ja sitkeille tyypeille."
- Emilia, Elokuvan ja television koulutus

OPISKELIJOIDEN KERTOMUKSIA

Ajankohtaista

 

 

 

Uutisarkisto →

Metropolia Ammattikorkeakoulu - Yhteisö, uudistaja ja kumppani


Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä.

Metropolia muodostaa yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat ja joka synnyttää oivalluksia ja osaamista työhön ja hyvinvointia elämään.