Koulutustarjonta - Metropolia Ammattikorkeakoulu
Valitse sivusto

Metropolia.fi / Hae opiskelijaksi / Opinto-opas / Wiki / CV / Blogit

Koulutustarjonta

Tutustu Suomen laajimpaan koulutustarjontaan. Tee oma uravalintasi lähes 80 koulutuksesta. Kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan aloilla tarjotaan erilaisia opintoja nuorille ja aikuisille, päivätoteutuksina ja monimuotototeutuksina, suomeksi ja englanniksi.

AMK-tutkinnot

Metropoliassa on Suomen laajin valikoima ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia. Kevään 2016 yhteishaussa on mukana lähes 60 koulutusta nuorille ja aikuisille, päivätoteutuksina ja monimuotototeutuksina.

Tutustu koulutustarjontaan →

Ylemmät AMK-tutkinnot, Metropolia Master's

Metropolia Master's - maisteritason tutkinto ammattilaisen urakehitykseen! Suomen laajin valikoima, 26 kpl ylempiä ammattikorkeakoulututkintoja. Kevään 2016 yhteishaussa on mukana 22 koulutusta.

Tutustu koulutustarjontaan →

Maahanmuuttajien valmentava koulutus

Kiinnostaako opiskelu ammattikorkeakoulussa? Haluatko kehittää suomen kielen taitoasi? Valmentava koulutus sisältää suomen kielen opintoja, opiskelutaitoja vahvistavia opintoja ja alakohtaisia perustaitoja.

Tutustu koulutustarjontaan →

Täydennyskoulutus

Tarjoamme monipuolista täydennyskoulutusta ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen työelämän vaatimusten mukaisesti. Koulutusten suunnittelussa pyritään vastaamaan ajankohtaisiin työelämän tarpeisiin.

Tutustu koulutustarjontaan →

Avoin AMK

Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille mahdollisuuden opiskella amk-tutkintoon johtavan koulutuksen osia. Voit samalla tutustua korkeakouluun ja kehittää ammatillista osaamistasi.

Tutustu koulutustarjontaan →

Hakuajat

Kevät 2016

8. - 27.1. Englanninkieliset AMK-tutkinnot
   
16.3. - 6.4. AMK-tutkinnot (päivätoteutus ja monimuotototeutus) ja ylemmät AMK-tutkinnot (suomi ja englanti)

Kokemuksia Metropoliasta

Kokemuksia Metropoliasta

"Koulutus antaa mielestäni hyvät valmiudet työelämään omatoimisille ja sitkeille tyypeille."
- Emilia, Elokuvan ja television koulutus

OPISKELIJOIDEN KERTOMUKSIA →

Ajankohtaista

 

 

 

Uutisarkisto →

Metropolia Ammattikorkeakoulu - Yhteisö, uudistaja ja kumppani


Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä.

Metropolia muodostaa yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat ja joka synnyttää oivalluksia ja osaamista työhön ja hyvinvointia elämään.