Opinnäytetyöt kirjastossa

Metropoliasta valmistuneiden opinnäytetyöt löytyvät elektronisina Theseus-julkaisuarkistosta tai kansitettuina kirjastosta.

Ohjeet valmistuvalle opiskelijalle

Opiskelija tallentaa valmiin ja hyväksytyn opinnäytetyön pdf-muodossa Theseus-tietokantaan. Syöttämällä työ Theseukseen opiskelija antaa suostumuksensa opinnäytetyönsä sähköiseen julkaisemiseen.

Kirjastoon ei enää toimiteta ensisijaisesti kansitettuja opinnäytetöitä. Kansitettu työ voidaan toimittaa kirjastoon, jos yhteistyöorganisaatio ei anna lupaa verkossa julkaisemiseen, työn konkreettinen muoto ei mahdollista sähköistä julkaisua tai opiskelija itse ei halua työtään Theseukseen.

Opinnäytetyön tietojen syöttäminen Theseukseen

Opinnäytteen syöttäminen Theseus-tietokantaan -ohje (pdf, päivitetty 4.12.2013)

Lisätietoja opinnäytetyön syöttämisestä Theseukseen löytyy myös Metropolian Tuubi-portaalista. Theseuksessa on toistaiseksi tiedoston kokorajoitus: 150 MB!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: kirjasto_theseusvastaavat (at) lists.metropolia.fi

Elektroniset opinnäytetyöt Theseuksessa

Elektroniset opinnäytetyöt löytyvät kokoteksteinä Theseus-tietokannasta. Tietokanta on otettu Metropoliassa käyttöön syksyllä 2008.

Kansitetut opinnäytetyöt

Kansitettujen opinnäytteiden tiedot löytyvät MetCatista sekä Arscasta (Elokuvan ja television, Esittävän taiteen, Kulttuurituotannon, Mediatuottamisen, Musiikin, Pop/jazz-musiikin ja Viestinnän koulutusohjelmat).

Elmeri

Elmeri on Stadian elektronisten opinnäytetöiden tietokanta. Elmerissä on opinnäytetöitä vuosilta 2006 - 2008.

EVTEKin opinnäytteiden tiivistelmätietokanta

EVTEKin aikaisten (ennen 31.7.2008 valmistuneet) opinnäytetöiden tiivistelmät löytyvät tiivistelmätietokannasta.

Theseuksen uutuudet Twitterissä