Keskitämme toimintamme neljälle kampukselle

Metropolia keskittää toimintansa 20 toimipisteestä neljälle kampukselle asteittain 2019 mennessä. Uudistuksen jälkeen kampukset sijaitsevat Vantaan Myyrmäessä, Espoon Leppävaarassa, Helsingin Arabianrannassa sekä täysin uusi kampus rakennetaan Helsingin Myllypuroon.

  • Arabianranta: Luovat alat - Hämeentie 161:n tiloja uudistetaan ja lisätiloja Arabiakorttelista
  • Leppävaara: ICT ja tuotantotalous - toiminnallisia uudistuksia nykyisiin tiloihin
  • Myllypuro: Sosiaali-, terveys- ja rakennusala - rakennetaan täysin uusi kampus
  • Myyrmäki: Tekniikka ja liiketalous - tilat ja opiskelijamäärä kaksinkertaistuvat

Tutkinto-ohjelmien sijoittuminen kampuksille


Klikkaa kuvaa nähdäksesi suurempana.

Yhteistyöhankkeita

Live Baltic Campus

   Projektissa muotoiluajattelu ja -menetelmät valjastetaan kaupunkisuunnittelun käyttöön. Mukana on kuusi korkeakoulua ja aluetta Itämeren ympärillä: Helsinki, Riika, Tartto, Tukholma, Turku ja Uppsala.

Käyttäjälähtöinen hybridikampus

Tutustu tuloksiin: hankkeessa kerättiin Myllypuron ja Arabianrannan asukkaiden, yrittäjien, muiden palveluntarjoajien, opiskelijoiden ja henkilöstön tarpeita sekä ideoita kampusten suunnittelun tueksi. 

 

Työste

Edistää työtä vailla olevien työelämävalmiuksia ja työllistymisedellytyksiä siltaustoiminnan avulla Helsingin Myllypuron asuinalueella.

 

KINO

Kansainvälisen innovaatio-osaamisen kehittäminen korkeakouluissa ja tutkimusorganisaatioissa. Pilotointiympäristö toteutetaan Metropolian tulevalla Myllypuron kampuksella

 

Creative Campus Arabia

  Hankkeen tavoitteena on kehittää Arabian aluetta luovan alan yrittäjyys- ja osaamiskeskittymänä ja sitä kautta parantaa taiteen ja luovien alojen toimijoiden toimeentuloedellytyksiä mm. tilojen yhteiskäytön ja palveluiden kautta.

 

 

Lisätietoja

Kampushankkeen projektijohtaja
Simo Hoikkala
p. 050 366 0545
etunimi.sukunimi@metropolia.fi