Haluatko muuttaa maailmaa?

Lahjoituksille on nyt auki erityinen aikaikkuna. Kun lahjoitat viimeistään 31.12.2018, hyöty moninkertaistuu, sillä valtio maksaa lahjoituksille vastinrahan.

Lue lisää vastinrahasta

Kaikki haaveilevat maailman muuttamisesta mutta miten sitä todella muutetaan? Kohtaamisissa, joissa opimme uutta. Kohtaamisissa, joissa asetumme hetkeksi oman todellisuutemme ulkopuolelle ja ymmärrämme toisiamme.

Metropolia on merkityksellisten kohtaamisten paikka yli 16 000 opiskelijalle. Lahjoitus tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Tule mukaan.

Lahjoita euro, joka muuttaa maailmaa

Yritys, haluatko olla mukana luomassa tulevaisuutta jo tänään?

Metropoliassa opiskelijat yhdessä yritysmaailman kanssa luovat merkityksellisiä ja monialaisia ratkaisuja, joista on konkreettista hyötyä yritykselle ja ympäristölle. Monialaisuus on huomisen lahja.

Yritykset voivat tukea itselleen tärkeitä opetusaloja kohdennetusti yli 10 000 euron suuruisilla lahjoituksille. Mahdollista yrityksellesi huipputekijät – mahdollista Metropolia. 

Lähde mukaan muuttamaan maailmaa kanssamme - tutustu innovaatiokeskittymiin.

Nuori, millainen on unelmiesi koulu?

Sytytkö ideoinnista ja erilaisista ihmisistä? Haluatko kurkistaa tulevaisuuteen jo tänään?

Me Metropoliassa uskomme kohtaamisten voimaan. Me, sinä ja minä, voimme kohdatessamme luoda jotain suurta. Mahdollista nämä kohtaamiset ja sijoita tulevaisuuteesi.

Jo yhdellä eurolla muutetaan maailmaa. Lahjoita jo tänään.

Alumni, muistatko, kun astuit ensimmäistä kertaa  kampukselle?

Kohtasitko ihmisen, jolta vasta paljon myöhemmin ymmärsit oppineesi kaiken oppimisen arvoisen? Tee nämä kohtaamiset mahdollisiksi yhä uusille metropolialaisille. Samalla olet mukana investoimassa omaan tulevaisuuteesi - ja kenties tuleviin työtovereihisi.

Kaikki, mitä olemme oppineet, voidaan jakaa eteenpäin. Tule mukaan luomaan Metropoliaa – merkityksellisten kohtaamisten paikkaa.

Ole ystävällisesti yhteydessä meihin kaikissa lahjoituksiin liittyvissä kysymyksissä

Riitta Konkola

Riitta Konkola, toimitusjohtaja-rehtori
riitta.konkola metropolia fi
puhelin 050 548 6069

Simo Mustila, talous- ja hallintojohtaja, varatoimitusjohtaja
simo.mustila metropolia fi 
puhelin 044 220 3300