Oona: Osaamista ja onnistumisen tukea yrittäjänaisille

Osaamista opinnoilla

Hanke tarjoaa kolme 5 opintopisteen laajuista, noin 10 viikkoa kestävää, pääsääntöisesti verkossa opiskeltavaa maksutonta koulutusta yrittäjänaisille. Osaamista kehitetään digitaalisen osaamisen, henkilöstöjohtamisen sekä palveluiden ja tuotteiden uudistamisen koulutuksissa. Ensimmäiset koulutukset alkoivat keväällä 2017. Lisätietoa koulutuksista.

Oivallusta vertaisryhmissä

Vertaisryhmätyöskentelyn tavoitteena on antaa sinulle lisää voimavaroja, visioita ja iloa yrittäjänä toimimiseen. Yrittäjänaisten ratkaisukeskeiset ja sparraavat vertaisryhmät toimivat verkossa. Ryhmiin otetaan mukaan 9-11 uusmaalaista yrittäjänaista/ryhmä. Ryhmä työskentelee 10 viikon ajan virtuaalisesti. (27.3.2017 alkava ryhmä täynnä, seuraava toteutus syksyllä 2017.) Lisätietoa vertaisryhmistä.

Kenelle?

Hankkeen opintoihin ja vertaisryhmiin ovat tervetulleet kaikki uusmaalaiset yrittäjänaiset yrityksen toimialasta, yritysmuodosta tai koosta riippumatta. Koulutukset ja vertaisryhmät soveltuvat kuitenkin parhaiten mikro- ja pienyrittäjille (yrityksen koko 1-50 henkilöä).

Opintoihin tulevilta edellytetään vähintään toisen asteen ammatillinen tutkinto, jotta pysyt mukana amk-tasoisissa opinnoissa. Vertaisryhmiin osallistumiseen ei ole koulutustausta- tai osaamisvaatimuksia.

Lisätietoja

projektipäällikkö Irene Gröhn, Metropolia Ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi@metropolia.fi, p. 040 159 7481

osatoteutuksen projektipäällikkö Minna Janhonen, Työterveyslaitos
etunimi.sukunimi@ttl.fi, p. 043 824 3391

 

Koulutukset ja vertaistukiryhmät tuottaa Oona - osaamista ja onnistumisen tukea yrittäjänaisille ESR-hanke. Oona-hanke tukee uusmaalaisia yrittäjänaisia rohkeasti kasvattamaan yritystään osaamisen kehittämisen ja vertaistuen avulla. Hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoittama. Hankkeen rahoittavana viranomaisena on Hämeen ELY-keskus. Hanketta toteuttavat yhdessä Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Työterveyslaitos.

 

Hankkeen logo: Graafinen suunnittelu Gitta Majewski, www.gitta.fi