Etusivu / Ajankohtaista / Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Avoimet hakemukset

Avoimen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen hakemukset(at)metropolia.fi.

Metropolia työnantajana

Me metropolialaiset arvostamme tutkitusti sitä, että työllämme on merkitystä.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Vahvistamme erityisesti pääkaupunkiseudun työelämää, kulttuuria ja yhteiskunnan positiivista kehitystä tarjoamalla kansainvälisesti arvostettua koulutusta ja tuottamalla käytäntöläheisiä innovaatioita. Tähän työhön tarvitsemme tekijöitä.

Tehtävä Haku päättyy Työsuhteen tyyppi Työ alkaa Työ päättyy
Lehtori/yliopettaja, palautteen kehittäminen 02.01.2015 Vakinainen 02.02.2015

Lehtori/yliopettaja, palautteen kehittäminen

Työsuhde 02.02.2015 -

Tehtävän kuvaus

Haemme Metropolian Koulutuksen kehittämispalveluihin lehtoria/yliopettajaa opetus-, tutkimus- ja kehittämistehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.2.2015 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa on määräaikainen kahden vuoden yliopettajuus, joka keskittyy kehittämis- ja tutkimustehtäviin.

Tehtäväsi koulutuksen kehittämispalveluissa keskittyvät koulutuksen palautejärjestelmien kehitystyöhön ja käytäntöön vientiin Metropolian tulosalueilla sekä ko. alueen tutkimustoimintaan. Osallistut koulutusprosessien laadunhallintaan kansallisella ja kansainvälisellä tasolla sekä koulutuksen ja oppilaitosten arviointijärjestelmien ja ranking-listojen arviointi- ja toimeenpanotyöhön Metropolian osalta.

Päävastuualueesi ovat pikaisesti toimeenpantava palautejärjestelmän kokonaisuudistushanke sekä pedagogisen tutkimustoiminnan käynnistäminen. Vastaat Metropolian opiskelijalähtöisen palautejärjestelmän uudistushankkeen suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Osana työnkuvaasi kehität työkaluja ja toimintatapoja sekä toimit asiantuntijatukena Metropolian koulutuksen laadun kehittämisessä. Lisäksi perustehtäviisi kuuluvat palautejärjestelmän ylläpito- ja viestintätehtävät. Keskeisiä yhteistyökumppaneitasi ovat mm. Metropolian opettajat, opiskelijat ja yhteisistä palveluista erityisesti tietohallinto sekä korkeakouluverkoston asiantuntijat Suomessa ja maailmalla.

Ydinosaamistasi on tutkimus- ja kehittämisosaaminen, toiminnan ohjaus ja laadunhallinta, hanke- ja projektiosaaminen sekä ohjausosaaminen. Sinulla on pedagoginen pätevyys sekä kokemusta opetustyöstä.

Olet yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä, joka pistää toimeksi myös itsenäisesti eikä kavahda kiireistä työtahtia. Olet sekä innostava ja idearikas innovaattori että päämäärätietoinen ja sitkeä aikaansaaja. Sytyt haasteista ja opit nopeasti uutta. Asenteeltasi olet valoisa, asioista kiinnostunut, toimeen tarttuva ja priorisointikykyinen. Sinulla on kokemusta palautejärjestelmien kehittämisestä, tutkimustoiminnasta, projektin hallinnasta ja kehittämishankkeiden vetämisestä. Englanninkielentaitosi sekä viestinnälliset ja tietotekniset valmiutesi ovat erinomaiset. Korkeakoulumaailma on toimintaympäristönä sinulle tuttu ja sinulla on siellä hyvät verkostot.

Kelpoisuusvaatimuksena yliopettajan tehtävään on soveltuva lisensiaatin tai tohtorin tutkinto. Palkkaus ja työsuhteen ehdot ovat Avaintyönantajat ry:n Opetusalan työehtosopimuksen mukaiset.

Tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä saat suunnittelupäällikkö Sanna Pihlajaniemeltä (ma 22.12. klo 8-12.30 ja ti 23.12. klo 8-12), p. 0400 471 028, tai johtaja Johanna Holvikiveltä, p. 050 345 6151.

Hakemukset

Hakuaika päättyy 02.01.2015


Sähköinen hakulomake
 

Kansainvälisten asioiden suunnittelija 02.01.2015 Määräaikainen 15.01.2015 30.06.2015
19.08.2013.  
Jaa tämä sivu