Avoimet työpaikat

Vahvistamme erityisesti pääkaupunkiseudun työelämää, kulttuuria ja yhteiskunnan positiivista kehitystä tarjoamalla kansainvälisesti arvostettua koulutusta ja tuottamalla käytäntöläheisiä innovaatioita. Tähän työhön tarvitsemme tekijöitä.

Tehtävä Haku päättyy Työsuhteen tyyppi Työ alkaa Työ päättyy
Logistiikan ja hankintatoimen lehtori 27.05.2016 Vakinainen 01.08.2016

Logistiikan ja hankintatoimen lehtori

Työsuhde 01.08.2016 -

Tehtävän kuvaus

Haemme logistiikan ja hankintatoimen lehtoria liiketalouden alalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2016 alkaen. Tehtävät muodostuvat logistiikan, toimitusketjun hallinnan sekä hankintatoimen aihealueiden opetus- ja ohjaustyöstä sekä niiden kehittämisestä Myyrmäen toimipisteessä. Opetusta on sekä tradenomiopiskelijoille (AMK) että ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittaville (YAMK), sekä päivä- että iltatoteutuksina. Opetuskielinä ovat sekä suomi että englanti. Oppimistoiminnan lisäksi lehtorin tehtävänkuvaan kuuluu tutkimuksen ja kehityksen (TKI) tehtäviä sekä liiketoiminnan toimeksiantoja.

Sinussa arvostamme innostunutta otetta työhön, oman substanssin monipuolista hallintaa, metodologista osaamista, hyviä pedagogisia valmiuksia sekä kykyä ja halua opiskelijaohjaukseen. Olet myös dynaaminen tiimipeluri, jolla on halu kehittää opetusta ja oppimisympäristöjä yhteistyössä osaavien kollegoiden kanssa.

Toivomme sinulla olevan
- laajat työelämäverkostot sekä vankka työkokemus alalta, mahdollisesti kansainvälisissä tehtävissä hankittu
- erinomainen englannin ja suomen kielen taito
- aiempaa kokemusta logistisen alan opetustehtävistä sekä TKI - työstä
- mahdollisesti myös jatkotutkinto suoritettuna tai työn alla
- näkemystä tietojärjestelmistä ja niiden hyödyntämisestä omassa substanssissa.

Me puolestaan tarjoamme haasteellisia työtehtäviä, innostuneen tiimin tuen sekä innovatiivisen työympäristön.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä minimissään kolmen vuoden alan työkokemus. Lisäksi edellytämme pedagogisia opintoja, jotka on mahdollista suorittaa myös työn ohessa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen aloittamisesta.

Tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamisaluepäällikkö Minna Hautamäki puh. 040 721 5969, parhaiten tavoitettavissa pe 20.5. klo 14-16 tai ke 25.5. klo 10-12

Hakemukset

Hakuaika päättyy 27.05.2016


Sähköinen hakulomake
 

Infrarakentamisen lehtori 08.06.2016 Määräaikainen 01.08.2016 31.07.2018