Alumnisuhdetoiminta

Pidetään yhteyttä!

Metropolia Ammattikorkeakoulun ja sitä edeltävien oppilaitosten alumnit muodostavat laajan joukon eri alojen ammattilaisia. He ovat työelämän edustajina tärkeä sidosryhmä.

Alumnitoiminta

Jos olet Metropolian, Stadian, Evtekin alumni, voit liittyä Metropolia Ammattikorkeakoulun alumnirekisteriin täältä. Rekisteröityneet alumnit saavat neljä kertaa vuodessa alumniuutiskirjeen. Rekisteröitymällä voit myös valita teemoja, joista oppilaitos lähettää ajankohtaisia viestejä.

Alumniportaali kokoaa alumnitoiminnan uusimmat kuulumiset yhden osoitteen alle. Alumniportaalin tapahtumat-välilehdeltä löydät Metropolian tuottamien, alumneille avoimien tapahtumien tiedot ja ilmoittautumislinkit. Osa tapahtumista voi olla maksullisia.

Yhteydenpidon välineenä käytetään myös sosiaalista mediaa. Metropolian ylläpitämiä, alumnisuhdetoimintaan keskittyviä sosiaalisen median kanavia ovat

Monilla koulutusaloilla ja vuosikursseilla on omia alumniryhmiä, jotka kokoontuvat vapaa-ajanviettoon keskenään. Nämä tapaamiset perustuvat vapaaehtoisuuteen ja niiden toiminnan ytimessä ovat tarmokkaat aktiivialumnit. Näillä ryhmillä voi olla yhteydenpidon välineenä omia sosiaalisen median ryhmiä.

Alumniyhdistys

Vuosina 2001-2013 Metropolia Ammattikorkeakoulun alumnisuhteita on ylläpidetty keskitetysti Metropolian Alumnit ry:n kautta. Olet mahdollisesti liittynyt sen jäseneksi. Jos olet jäsen, olet yhä alumniyhdistyksen jäsenrekisterissä.


Kaikissa alumnisuhteisiin liittyvissä asioissa voit kontaktoida alumnikoordinaattoria.

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Alumnikoordinaattori
Milla Hakkarainen
alumni(a)metropolia.fi
+358 50 342 0341

Käyntiosoite: Bulevardi 31, 00180 HELSINKI
Postiosoite: PL 4000, 00079 Metropolia

Metropolia Alumnit Facebookissa

Metropolia Alumnit Twitterissä

Metropolia Alumnit Twitterissä

Vuoropuheluja-blogi - Hypoteettisia kysymyksiä käytännön työelämästä

 

Alumni tukijana

Alumnina voit lahjoittaa varoja alumnistipendeihin lahjakkaille opiskelijoille, tutkimukseen tai muihin mahdollisiin tarkoituksiin. Lue lisää