Yrityshautomo Turbiini

Turbiini on Metropolian Ammattikorkeakoulun yrityshautomo. Turbiini tarjoaa mentorointia, tapahtumia, työtiloja sekä varhaisen vaiheen yrityshautomo-ohjelman Metropolian opiskelijoille ja alumneille.

1) Varhaisen vaiheen yrityshautomo-ohjelmat

Yrityshautomossa vahvistetaan yrittäjyysosaamista, kirkastetaan uusia yritysideoita ja kehitetään olemassa olevaa yritystoimintaa. Turbiini auttaa liiketoimintaideoita muuttumaan tiimeiksi, toiminimiksi ja kasvuyrityksiksi.

Hautomossa hyödynnetään kumppanuusverkoston osaamista. Yhteistyötä tekevät Metropolian asiantuntijat, eri alojen yrittäjät sekä pääkaupunkiseudun yritystoiminnan kehittämisen parissa toimivat yhteisöt. Lähtökohtana on aito yhdessä tekeminen ja verkostojen luominen. Yrityshautomossa työskennellään yhdessä eri alojen opiskelijoiden kanssa ja muodostetaan myös monialaisia tiimejä.

Lisätietoa Turbiinin yrityshautomoista alhaalla kampuskohtaisesti.

2) Mentorointi

Turbiini tarjoaa yrityshautomon lisäksi henkilökohtaisia sparraussessioita kattavan asiantuntijatiimin kanssa. Mentorointia tarjoaa niin luovan alan kuin tekniikan, liiketalouden tai sote-alan ammattilaiset.

Varaa aika mentorointiin.

3) Tapahtumat & työtilat

Turbiini järjestää tapahtumia yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Turbiinin työtiloja löytyy kolmelta kampukselta: Myyrmäki, Myllypuro sekä Arabia.

Seuraa meitä somessa.

Onko sinulla yritysidea tai tarvitsetko tukea olemassa olevaan yritystoimintaan?

Hae toimintaamme mukaan. Täytä esitietolomake täältä ja me olemme sinuun yhteydessä.

Yhteystiedot

TKI-päällikkö
Antti Laurikainen
antti.laurikainen [at] metropolia.fi (antti[dot]laurikainen[at]metropolia[dot]fi)
p. 050 584 4867

Projektipäällikkö
Hannes Jesar
hannes.jesar [at] metropolia.fi (hannes[dot]jesar[at]metropolia[dot]fi)
p. 040 688 5662