Metropolian kampukset avautuvat vaiheittain - pääsääntöisesti etätyöskentely ja -opiskelu jatkuvat.

Katso miten koronavirustilanne vaikuttaa Metropolian toimintaan.

Yhteiskunnassa ja työelämässä tapahtuvat muutokset edellyttävät Jatkuva Oppiminenjatkuvaa osaamisen ajan tasalla pysymistä, uudistamista ja täydentämistä - jatkuvaa oppimista. Osaamista uudistamalla pystyt rakentamaan mielekkäitä työuria, avaat uusia edellytyksiä työllistyä, laajennat ja syvennät osaamista ja ylläpidät kansalaistaitojasi. Ennen kaikkea saat uutta virtaa, oivalluksia ja pysyt uteliaana! 

Me Metropoliassa haluamme tarjota mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen kaikille. Siksi kehittämisen lähtökohtana ovat niin yhteiskunnan kuin yksilön tarpeet.   

Saat meiltä itseäsi hyödyttäviä oppimisratkaisuja, ohjauspalveluita ja sujuvia palvelupolkuja. Rakennamme parhaillaan uusia Metropolia Coach-ohjauspalveluita auttamaan Sinua tunnistamaan ja tunnustamaan osaamistasi sekä valitsemaan Sinulle sopivat ratkaisut. 

Tutustu erilaisiin oppimisratkaisuihimme

Oppimisratkaisut_2Koulutusalamme, kokeilukulttuuri ja modernit kampuksemme luovat edellytykset uuden luomiseen. Oppimisen tukena hyödynnämme uusinta teknologiaa, kuten lisättyä todellisuutta.

Voit valita itsellesi parhaiten sopivan koulutusmuodon - lue lisää verkkosivultamme.

Verkko-opinnot

Metropolia ammattikorkeakoulussa on tarjolla virtuaaliopintojaksoja mm. ohjelmoinnissa, tieto- ja viestintätekniikassa, suomen kielessä sekä maahanmuuttajille suunnatuissa valmentavissa opinnoissa.

Sinulla on mahdollisuus opiskella virtuaaliopintojaksoillamme ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan.

Metropolia tarjoaa poikkeustilanteessa työttömille ja lomautetuille avoimen ammattikorkeakoulun virtuaaliopintoja maksuttomina 31.7.2020 asti. Ilmoittautuminen alkaa 15.4.2020, mutta tarjontaa päivitetään jatkuvasti.

Kehitämme yhä yksilöllisempiä jatkuvan oppimisen palveluita eri tarpeisiin