Jatkuva oppiminen

Yhteiskunnassa ja työelämässä tapahtuvat muutokset edellyttävät jatkuvaa osaamisen ajan tasalla pysymistä, uudistamista ja täydentämistä - jatkuvaa oppimista. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia opintoja ja palveluita

Me Metropoliassa haluamme tarjota mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen kaikille iästä ja taustasta riippumatta. Siksi huomioimme tarpeesi ja toiveesi palveluiden ja koulutusten kehittämisessä. Saat meiltä itseäsi hyödyttäviä koulutuksia, ohjausta, monipuolisia palveluita ja opintokokonaisuuksia.

Oppimalla uutta voit kehittää osaamistasi ja taitojasi sekä parantaa työllistymismahdollisuuksiasi tai laajentaa omaa tietämystäsi ja kehittää itseäsi. Ennen kaikkea saat uutta virtaa, oivalluksia, ja pysyt uteliaana!

Löydä itsellesi sopivin palvelu

Ammattilaisille ja alanvaihtajille

Tarvitsetko osaamisen päivittämistä tai täydentämistä tai suunnitteletko alan vaihtamista? Tutustu tarjontaamme aloittain!

Työttömille ja lomautetuille

Haluatko opiskella mitä tahansa uutta ja inspiroivaa, vahvistaa ammatillista osaamista tai hakea tutkinto-opiskelijaksi? Tutustu tarjontaamme!

Yrittäjille

Haluatko varmistaa yrityksesi menestyksen ja työntekijöidesi urakehityksen? Tarjoamme ratkaisuja ammatillisen osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen, jotka vastaavat tämän päivän työelämän vaatimuksia.

Alumneille

Haluatko laajentaa ammatillisia verkostojasi, kehittää osaamistasi, jakaa omaa osaamistasi ja rekrytoida osaajia? Tutustu palveluihimme!

Toisen asteen opiskelijoille

Haluatko tutustua korkeakouluopintoihin, suorittaa kursseja jo toisen asteen aikana tai osallistua hakijatapahtumiin? Tutustu tarjontaamme ja innostu!

Opinto-ohjaajille ja opettajille

Haluatko Metropolian esityksen, opiskelijalähettilään vierailun tai kurkistuskursseja toisen asteen opiskelijoille? Tutustu tarjontaamme!

Maahanmuuttajille

Haluatko saada ohjausta, opiskella suomea tai valmistautua korkeakouluopintoihin? Tutustu tarjontaamme!

Ukrainan pakolaisille

Palvelut ukrainalaisille

Tarvitsetko neuvontaa ura- ja koulutusasioissa? Haluatko opiskella uutta, jatkaa opintoja tai opiskella suomen kieltä? Autamme sinua. Tutustu tarjontaamme!

Senioreille

Kaipaatko kiireetöntä keskustelua elämäntilanteestasi tai laadukkaita hyvinvointi- ja terveyspalveluja? Tutustu tarjontaamme!

Lapsille ja perheille

Kaipaatko vapaamuotoista seurustelua perhekahvilassa tai laadukkaita hyvinvointi- ja terveyspalveluja itsellesi ja perheellesi? Tutustu tarjontaamme!

Ilmaiset koulutukset

Haluatko tutustua johonkin koulutusalaan tai kehittää osaamistasi ilmaiseksi? Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia maksuttomia opintoja, jotka ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Tarjoamme koulutusta monilla eri aloilla, kuten liiketalous, tekniikka, kulttuuri ja sosiaali- ja terveysala. Löydät meiltä myös laajan valikoiman erilaisia etäopiskelumahdollisuuksia, joissa voit opiskella omassa tahdissasi ilman sitoutumista tiettyihin aikatauluihin tai paikkoihin.

AMKosaaja-koulutukset

AMKosaaja-koulutukset on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia uutta, vaihtaa uraa tai muuten vain kehittää osaamistasi. Tarjonnassamme löydät opintoja tieto- ja viestintätekniikkaan, digitaalisuuteen, yrittäjyyteen, sekä hyvinvointiin ja terveyteen liittyen.

Tutustu tarjontaan AMKosaaja -verkkosivuilta

Kurkistuskurssit

Kurkistuskurssien avulla tutustut valintasi mukaan sosiaali- ja terveysalan, tekniikan, liiketalouden ja kulttuurin tutkintoihin. Kurssien laajuus on 1-5 opintopistettä. Kurssien avulla voit saada varmuutta jatkokoulutusvalintaasi tai perehtyä uuteen alaan.

Tutustu tarjontaan toisen asteen opiskelijoille -verkkosivulta

Avoin AMK

Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella mitä tahansa uutta ja inspiroivaa, vahvistaa ammatillista osaamista työelämässä tai hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen AMK:n opintojen perusteella.

Tutustu erilaisiin opintomahdollisuuksiin

Oppimisratkaisut_2Koulutusalamme, kokeilukulttuuri ja modernit kampuksemme luovat edellytykset uuden luomiseen. Oppimisen tukena hyödynnämme uusinta teknologiaa, kuten lisättyä todellisuutta.

Voit valita itsellesi parhaiten sopivan koulutusmuodon - lue lisää verkkosivultamme.

Työkaluja ja digiratkaisuja työllistymisen ja digiosallisuuden tukemiseen

Metropolian Digikulma-verkkosivu tarjoaa kattavan katsauksen hyväksi todettuihin työkaluihin ja digiratkaisuihin, jotka voivat olla avuksi urapolun rakentamisessa ja digitaalisten taitojen kehittämisessä. Olipa tavoitteenasi uranvaihto, työllistyminen tai digitaalisten taitojen kehittäminen, täältä löydät tietoa ja resursseja, jotka voivat auttaa sinua matkallasi.

Osaamisen tunnistamisen osiossa on tehtäviä osaamisen ja työkyvyn tarkasteluun.

Työllistymisen osiossa löytyy tietoa työnhakuun ja työnteon muodoista.

Digiosaaminen osiossa esitellään vahvistamisen keinoja ja tietoa digituen antajista.

Tutustu työkaluihin Digikulma-verkkosivulla

Yhteystiedot

Neuvontapalvelut

Mietitkö uranvaihtoa tai etsitkö jatkokoulutusmahdollisuuksia Metropoliassa? Mietityttääkö jokin avoimen AMK:n opinnoissa tai tarvitsetko ohjeita opintoihin ilmoittautumiseen?

Voit varata ajan kampukselle tai verkon välityksellä ja voimme yhdessä pohtia erilaisia vaihtoehtoja.

Opiskelija- ja hakijapalvelut

Opiskelija- ja hakijapalvelut auttavat opiskelijoita ja hakijoita heidän jokapäiväisissä opiskeluun liittyvissä asioissa. Palvelut löytyvät kaikilta neljältä kampukselta eli Arabiasta, Karamalmilta, Myllypurosta ja Myyrmäestä. Tutustu aukioloaikoihin opiskelijapalveluiden verkkosivulta.

Aiotko hakea tutkintoon tai muihin Metropolian koulutuksiin? Tutustu hakuaikoihin ja -ohjeisiin tämän linkin kautta.

Jatkuva oppiminen

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä jatkuvaoppiminen [at] metropolia.fi.

Yrityskohtaiset ratkaisut

Tarjoamme yrityskohtaisia koulutuksia ja valmennuksia sekä eri alojen asiantuntijapalveluita. Tutustu koulutus- ja palvelutarjontaan tämän linkin kautta.

yrityspalvelut [at] metropolia.fi