Jatkuva OppiminenYhteiskunnassa ja työelämässä tapahtuvat muutokset edellyttävät jatkuvaa osaamisen ajan tasalla pysymistä, uudistamista ja täydentämistä - jatkuvaa oppimista. Osaamista uudistamalla pystyt rakentamaan mielekkäitä työuria, avaat uusia edellytyksiä työllistyä, laajennat ja syvennät osaamista ja ylläpidät kansalaistaitojasi. Ennen kaikkea saat uutta virtaa, oivalluksia ja pysyt uteliaana!

Me Metropoliassa haluamme tarjota mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen kaikille. Siksi kehittämisen lähtökohtana ovat niin yhteiskunnan kuin yksilön tarpeet.

Saat meiltä itseäsi hyödyttäviä oppimisratkaisuja, ohjauspalveluita ja sujuvia palvelupolkuja. Rakennamme parhaillaan uusia Metropolia Coach-ohjauspalveluita auttamaan Sinua tunnistamaan ja tunnustamaan osaamistasi sekä valitsemaan Sinulle sopivat ratkaisut.

Tutustu erilaisiin opintomahdollisuuksiin

Oppimisratkaisut_2Koulutusalamme, kokeilukulttuuri ja modernit kampuksemme luovat edellytykset uuden luomiseen. Oppimisen tukena hyödynnämme uusinta teknologiaa, kuten lisättyä todellisuutta.

Voit valita itsellesi parhaiten sopivan koulutusmuodon - lue lisää verkkosivultamme.