Kestäviä ratkaisuja tulevaisuuteen

Metropolian Myyrmäen kampuksella työskennellään vihreän teknologian ja bisneksen ytimessä rakentaen puhtaita ja kestäviä ratkaisuja. Vantaalla sijaitseva valoisa ja rouhea kampus on kiinteä osa nopeasti kehittyvää Myyrmäkeä. Lue lisää kehittyvästä Myyrmäestä Vantaan kaupungin sivuilta

Kansainvälinen liiketalous ja monipuolinen ote teolliseen teknologiaan ovat Myyrmäen kampuksen vahvuuksia. Yhteyksiä monikulttuuriselle kampukselle siivittävät nopeat lähijunayhteydet Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Metropolian Myyrmäen avoimella kampuksella yhteisöllisyys kukoistaa. Siellä opiskelijat, henkilöstö ja yritykset työskentelevät tiiviisti yhdessä, oppivat toisiltaan ja kokeilevat rohkeasti uutta.

Myyrmäen kampuksella käy kansainvälinen puheensorina, laboratorioissa kuhisee ja sähköformula hyrisee.

Tule kehittämään kestäviä ratkaisuja tulevaisuuteen!

Opiskelu Myyrmäen kampuksella

Kulkuyhteydet

Myyrmäen kampus on keltatiilinen rakennus.Myyrmäen kampus sijaitsee Vantaan suurimmassa kaupunginosassa, lähellä Myyrmäen rautatie- ja bussiasemaa sekä ostoskeskus Myyrmannia.

Juna

Myyrmäki sijaitsee Kehäradan varrella. Niin Myyrmäen kuin Louhelan asemilta kulkevat I- ja P-junat Helsinkiin ja lentoasemalle. Junat kulkevat noin kymmenen minuutin välein arkisin ja lauantaisin. Aikataulut ja reitit löytyvät HSL:n reitti- ja aikataulupalvelusta.

Bussi

Myyrmäen asema toimii liityntäliikenneterminaalina, josta on bussiyhteyksiä Helsinkiin, Espooseen ja eri puolille Vantaata. Bussireitit löytyvät HSL:n reitti- ja aikataulupalvelusta

Polkupyörä

Pyöräparkkeja löytyy muun muassa aivan pääsisäänkäynnin edestä. 

Pysäköinti 

Maksuttomia 4h pysäköintipaikkoja on jonkin verran Energia Areenan luona. Metropolialle kyltitetty parkkialue löytyy myös liikuntakeskus Fressin läheisyydestä (älä käytä Fressin omia paikkoja). Henkilökunnan parkkialue löytyy kampuksen yhteydestä.

Kampuksen pääsisäänkäynnin edessä on kaksi pysäköintipaikkaa liikuntaesteisille, samoin henkilökunnan pysäköintipaikalla. 

Muuta

Eläimiä ei pääsääntöisesti saa tuoda kampukselle.

Kartta

Laajennusosa 

Syksyllä 2018 valmistuneen laajennuksen myötä Myyrmäen kampuksen tilat ja opiskelijamäärä kaksinkertaistuivat. Opiskelijoita kampuksella on noin 3500 ja henkilöstöä 230.

Laajennuksen maanrakennustyöt alkoivat ensipaalujen iskutilaisuudella 22. huhtikuuta 2016 ja rakentaminen alkoi syyskuussa 2016. Laajennus valmistui syksyllä 2018.

Nelikerroksinen uudisrakennus sijoittuu nykyiselle tontille osittain nykyisen parkkipaikan päälle. Rakennuksessa on runsaasti erilaisia teknisiä tiloja auto- ja konetekniikan sekä sähkö- ja automaatiotekniikan tarpeisiin. Ruokalatilat laajenivat vastaamaan kasvavaa ruokailijamäärää ja kirjasto siirtyi uudisrakennukseen.

Niin kutsuttu A-osa on rakennettu vuonna 1988 ja B-osa vuonna 2002.

Faktat

  • laajennus noin 12 000 htm2
  • rakennuttaja: VTK Kiinteistöt Oy
  • Pääsuunnittelija Kirsti Sivén, Kirsti Sivén & Asko Takala Arkkitehdit Oy
  • kustannusarvio noin 35 M€
  • rakentaminen 2016-2018
  • käyttöönotto elokuu 2018

Lisätietoja 

Kampushankkeen projektijohtaja
Simo Hoikkala
p. 050 366 0545
simo.hoikkala [at] metropolia.fi