Informaatioteknologia - Information Technology AMK, päiväopiskelu

Perustiedot

Tutkintonimike
Bachelor of Engineering
Kesto / Ajankohta
4 vuotta
Laajuus
240 opintopistettä
Opetuspaikka
Seuraava haku- tai ilmoittautumisaika: 3. – 17.1.2024
Aloituspaikat
50 (yhteishaku) ja 20 (erillishaku kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin)
Hinta
Maksuton EU- ja ETA-maiden kansalaisille

Kiinnostavatko sinua mobiiliratkaisut, älykkäät teknologiat ja pilvipalvelut? Hanki kansainväliset valmiudet opiskelemalla tieto- ja viestintätekniikkaa englanniksi. Information Technology tutkinto-ohjelman opetuskieli on englanti.

Ensimmäisen vuoden opinnot koostuvat tieto-ja viestintätekniikan orientoivista opinnoista, ammattiaineista, matematiikasta ja fysiikasta sekä kieli-ja viestintäopinnoista. Ensimmäisen vuoden lopussa valitset pääaineen, johon syvennyt myöhemmissä opinnoissasi. Opiskelu on käytännönläheistä ja sisältää mm. työelämäprojekteja, harjoittelun ja opinnäytetyön.

Tulevaisuuden työssäsi voit kehittää ja innovoida ihmisten arkea auttavia sovelluksia ja järjestelmiä. IT-insinöörinä voit työskennellä esim. ohjelmoinnin, suunnittelun, tuotetuen, konsultoinnin tai esimiestyön parissa. Työtehtävät ovat usein kansainvälisiä.

Lue lisää Information Technology -tutkinto-ohjelmasta

Katso suomenkielinen tieto- ja viestintätekniikan opetus

Kansainväliset opiskelijat kertovat Asiantuntijana tulevaisuuden työelämässä -kurssista

Tutustu Electronics -tutkinto-ohjelmassa opiskelevan Svitlanan ja Information Technology -tutkinto-ohjelmassa opiskelevan Ashifin kertomuksiin työelämään tutustumisesta ja opiskelusta Suomessa.