Perustiedot

Tutkintonimike
Bachelor of Engineering
Kesto / Ajankohta
4 vuotta
Laajuus
240 opintopistettä
Opetuspaikka
Seuraava haku- tai ilmoittautumisaika:
  • 8.1.–22.1.2020
Aloituspaikat
70

Opetuspaikka

29.3.2019: 

Metropolian Leppävaaran kampuksen toiminnot siirtyvät Espoon Karamalmille osoitteeseen Karaportti 2 vaiheittain elokuusta 2019 alkaen. Tilojen valmistumisesta riippuen syksyllä 2019 aloittavien ryhmien opetus voi aluksi tapahtua myös Metropolian muissa tiloissa.

Kiinnostavatko sinua mobiiliratkaisut, älykkäät teknologiat ja pilvipalvelut? Hanki kansainväliset valmiudet opiskelemalla tieto- ja viestintätekniikkaa englanniksi.

Ensimmäisen vuoden opinnot koostuvat tieto-ja viestintätekniikan orientoivista opinnoista, ammattiaineista, matematiikasta ja fysiikasta sekä kieli-ja viestintäopinnoista. Ensimmäisen vuoden lopussa valitset pääaineen, johon syvennyt myöhemmissä opinnoissasi. Opiskelu on käytännönläheistä ja sisältää mm. työelämäprojekteja, harjoittelun ja opinnäytetyön.

Tulevaisuuden työssäsi voit kehittää ja innovoida ihmisten arkea auttavia sovelluksia ja järjestelmiä. IT-insinöörinä voit työskennellä esim. ohjelmoinnin, suunnittelun, tuotetuen, konsultoinnin tai esimiestyön parissa. Työtehtävät ovat usein kansainvälisiä.

Lue lisää ohjelmasta englanninkielisiltä sivuiltamme.