Tutustu Avoimet AMK:n tarjontaan

Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden:avoin

  • hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen amk:n polkuopintojen kautta
  • etsiä omaa uravalintaa
  • vahvistaa ammatillista osaamista työelämässä
  • opiskella mitä tahansa uutta ja inspiroivaa

Voit tutustua avoimen ammattikorkeakoulun opintotarjontaan ja hakuprosessiin täällä

Maksuttomat opinnot

Avoimen AMK:n maksuton tarjonta

Tarjoamme maksutta itsenäisesti suoritettavia kursseja vieressä olevan listan mukaisesti.

Kursseille voi ilmoittautua ympäri vuoden ja niiden suorittamisen voi aloittaa heti kun ilmoittautumislomake on käsitelty.

AMKosaaja-hankkeen maksuttomat koulutukset

Koulutukset on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia uutta, vaihtaa uraa tai muuten vain kehittää osaamistasi. AMKosaaja-koulutukset on suunnattu henkilöille, jotka eivät ole korkeakoulussa tutkinto-opiskelijoina.

Koulutusta tarjoavat yhteistyössä viisi suomalaista ammattikorkeakoulua: Haaga-Helia, Hamk, Laurea, Metropolia ja Xamk. AMKosaaja-hankeen rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriä.

Maksuttomat digitaitokoulutukset nuorille

Digitaitokoulutukset ovat sinulle, joka haluat oppia työelämässä tarvittavia digitaitoja. Opit myös työnhaun kannalta hyödyllistä digiosaamista. Koulutuksissa opit teknisten taitojen lisäksi soveltamaan oppimaasi käytäntöön. Digitaitokoulutukset on suunnattu alle 29-vuotiaille nuorille, erityisesti ammatillisesta oppilaitoksesta valmistuville tai jo valmistuneille. Koulutukset järjestää DigiTikkaat-hanke.

Tutustu koulutuksiin, valitse itsellesi sopiva ja tule mukaan!

Kuva nuorista

Palvelut maahanmuuttajille

Tietoa SIMHE:stä

Mistä SIMHE-palveluissa on kyse ja mitä muita vaihtoehtoja kansainvälisille asiantuntijoilla ja tulevaisuuden osaajilla on kanssamme? SIMHE-palveluissa saat apua koulutus- ja urapolkusi rakentamiseen Suomessa.

Koulutusmahdollisuudet ja osaamisen täydentäminen

Haluatko opiskella suomen kieltä tai kehittää ammattialasi osaamista? Metropoliassa sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja yksittäisistä opintojaksoista kokonaisiin ohjelmiin ja tutkintoihin.