Hankeviestinnän käsikirja

Anna Hermiö, Maija Merimaa, Riikka Wallin, Marianne Wegmüller, Milla Åman Kyyrö (toim.)


Toimittajat
Anna Hermiö, Maija Merimaa, Riikka Wallin, Marianne Wegmüller, Milla Åman Kyyrö

Julkaisuvuosi
2021

Sarja
Metropolia Ammattikorkeakoulun julkaisuja. OIVA-sarja 42

Sivumäärä
144

Formaatti
liimasidottu kirja (pehmytkantinen)
sähköinen (pdf)

ISBN
978-952-328-312-1 (nid.)
978-952-328-313-8 (pdf)

Takaisin julkaisuluetteloon.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan merkitys osana ammattikorkeakoulun perustoimintaa kasvaa jatkuvasti, ja toimintaan kohdistuu yhä suurempia odotuksia ja vaatimuksia. Vaikuttavan toiminnan tueksi tarvitsemme näkyvyyttä eli viestintää. Hyvä viestintä on sitä, että johdonmukaisesti toteutettuna viestit saavuttavat ihmiset, joita asia koskettaa ja mahdollisimman tehokkailla tavoilla.

Tämä käsikirja on koottu tukemaan hyvän hankeviestinnän tekemistä. Se tarjoaa näkemyksiä sekä hankearkeen sovellettavia käytännön työtä helpottavia apuja ja vinkkejä. Kirjoittajien joukossa on projektipäälliköinä toimivia eri alojen lehtoreita, viestinnän asiantuntijoita, eri rooleissa olevia projektityöntekijöitä sekä pitkän linjan hankeammattilaisia. Kirja on toteutettu Metropolia Ammattikorkeakoulun, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulun 3AMK-yhteistyönä.

Vihdoinkin tällainen!
— projektikoordinaattori

Saavutettavuus ja GDPR:kin mukana. Hienoa, että kaikki löytyy yhdestä paikasta!
— projektipäällikkö

Viestinnän avulla teemme ammattikorkeakoulujen osaamisen näkyväksi ja uusi tieto tulee koko yhteiskunnan hyödynnettäväksi. Siihen työhön tämä teos on oiva apuväline.
— TKI-johtaja

Tilaa kirja itsellesi

Hinta: 25 euroa (sis. alv 10 %). Hinta sisältää myös mahdolliset postikulut. Julkaisu on liimasidottu ja pehmytkantinen.

Kirja saapuu painosta marraskuun aikana ja postitamme kirjoja heti kun painos on saapunut. Voit siis jo nyt jättää tilauksesi meille.

Tilaa painettu kirja itsellesi e-lomakkeella

Lataa e-kirja maksutta

Hankeviestinnän käsikirja on kaikille avoimesti saatavilla oleva julkaisu. Voit ladata sen itsellesi maksutta Theseus-palvelusta.

Lataa kirjan maksuton pdf-versio Theseuksesta

Lisätietoja kirjasta

Saat lisätietoja Hankeviestinnän käsikirjasta Metropolian julkaisutoimesta. Ota yhteyttä sähköpostitse: julkaisut [at] metropolia.fi (julkaisut[at]metropolia[dot]fi).