Turbiini Yrityskiihdyttämö on Metropolia operoima toimintamalli, joka tukee aloittavia startup-yrityksiä pääkaupunkiseudulla sekä toimii Metropolian sisäisenä kiihdyttämönä opiskelijavetoisille yritysideoille. Turbiini auttaa liiketoimintaideoita muuttumaan tiimeiksi, startup-yrityksiksi ja kasvuyrityksiksi.

Myllypuro Turbiini toimii Myllypuron kampuksen HyMy-kylän tiloissa.

Kiihdyttämössä hyödynnetään kumppanuusverkoston osaamista. Tämä toteutuu yhteistyössä sparraajien, Metropolian asiantuntijalehtoreiden sekä pääkaupunkiseudun yritystoiminnan kehittämisen parissa toimivien yhteisöjen kanssa.

Osallistujat kirkastavat omaa osaamistaan ja yritysideaansa koko toteutuksen ajan. Kiihdyttämössä käydään läpi muun muassa yrityksen perustamiseen liittyvät asiat, ja yrittäjät eri aloilta kertovat omia yritystarinoitaan.

Lähtökohtana on aito tekeminen, yhdessä ihmettely ja verkostojen luominen. Osallistujat saavat yhteisissä sessioissa syötteitä ja poimivat niistä omaan yritysideaansa oleelliset asiat. Yrityskiihdyttämössä työskennellään yhdessä eri alojen opiskelijoiden kanssa ja muodostetaan myös tiimejä. Tämä mahdollistaa monipuolista ajatusten vaihtoa ja toisten kannustamista.

Tallennettu 9.6.2020 - 12:51