Helsinkiläiseltä LabTex Oy:ltä lahjoitus Metropolialle

26.4.2022 - 09:48

kuvituskuva

LabTex on vuonna 2007 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätoimialana ovat terveys-, sairaala-, fysioterapia- ja hyvinvointituotteet. LabTex on tehnyt huhtikuussa 2022 lahjoituksen Metropolian sosiaali- ja terveysalalle, jonka monet tutkinto-ohjelmat ovat lähellä yrityksen omaa toimintaa. LabTex Oy on koko olemassaolonsa aikana panostanut asiakkaille tarjottavien ratkaisuja laadukkuuteen. Siksi tuotteet ovat sertifioituja, turvallisia ja patentoituja.

”Haluamme olla mukana yhteistyössä ja antamassa tukemme Metropolialle, josta valmistuvat terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaiset ovat meille tärkeä sidosryhmä”, toteaa LabTex Oy:n toimitusjohtaja Paramjit Singh. ”Asiakkainamme ovat sairaalat, terveyskeskukset, vanhainkodit, apteekit, terveyskaupat sekä fysioterapeutit ja monet muut terveydenhuollon ammattilaiset, joten tunnemme hyvin niin alan toimijat kuin heidän työnsä haasteet ja mahdollisuudet. Arvostamme sitä, että Metropoliassa koulutetaan laaja-alaisesti terveys- ja hyvinvointialan tehtäviin ja että sitä tehdään ajanmukaisissa tiloissa Myllypuron uudella kampuksella”, hän jatkaa.

”Lahjoittamiseen meitä kannustivat myös Metropolian aiemmat varainhankinnan tulokset ja yhteistyö yritysten kanssa. Toivomme, että LabTex Oy vuorostaan on innostamassa uusia lahjoittajia tukemaan Helsingissä sijaitsevaa ammattikorkeakoulua”, Singh vielä lisää.

Metropolia kiittää lämpimästi LabTex Oy:ta. Yrityksen filosofia – asiakaslähtöisyys, luotettavuus, pitkäaikaisten asiakkuussuhteiden vaaliminen sekä pyrkimys asiakkaiden odotusten ylittämiseen – ovat arvoja, jotka ovat tärkeitä myös Metropoliassa.

Lisätietoja

Tuire Ranta-Meyer
tuire.ranta-meyer [at] metropolia.fi (tuire[dot]ranta-meyer[at]metropolia[dot]fi)
puh. 050 5262002