Metropolia solmi sponsorointisopimuksen korkeushyppääjä Heta Tuurin kanssa

7.7.2021 - 10:30

Metropolia sponsoroi Heta Tuuria, korkeushypyn Suomen mestaria 2020.

Metropolia on solminut sponsorointisopimuksen korkeushyppääjä Heta Tuurin kanssa. Heta Tuuri opiskelee kolmatta vuotta rakennusarkkitehtuuria Metropoliassa. Hän on korkeushypyn Suomen mestari 2020 ja tavoittelee Pariisin olympiaunelmaa 2024. Heta edustaa urheiluseura Lahden Ahkeraa.

Metropolia haluaa olla mukana tukemassa nuorten huippu-urheilua ja auttaa omalta osaltaan yhdistämään joustavasti tavoitteellisen urheilun ja opiskelun nuorten elämässä. Sponsorointi on osa Metropolian markkinointiviestintää.

”Olen hyvin innoissani tästä yhteistyöstä ja siitä, miten Metropolia on opiskeluiden lisäksi myös tukemassa urheilu-uraani. Urheilun ja opiskelun yhdistäminen ei ole helppoa, mutta Metropolia ja tutkinto-ohjelmani ovat tehneet siitä niin sujuvaa kuin mahdollista. Suuri kiitos!” Tuuri sanoo.

”Tavoitteet ovat korkealla, mutta uskon, että pitkäjänteisellä työllä ne ovat saavutettavissa ja täysin realistisia. Tämä yhteistyö mahdollistaa osaltaan pääsemään näihin tavoitteisiin.” Heta Tuuri kertoo.

Lisätietoja marketing@metropolia.fi