Moniammatillisen yhteistyön mahdollistaminen on todella tärkeää kulttuurihyvinvoinnin edistämisessä

3.3.2022 - 09:00

Suvi KelloniemiSuvi Kelloniemi osallistui kymmenen opintopisteen Luovuus, terveys ja hyvinvointi -kurssille Taideyliopiston ja Metropolian yhteistyön mahdollistamana. Kurssi on osa Creativity and Arts in Social and Health Fields (Luovuus ja taide sosiaali- ja terveysaloilla) - ylempää AMK-tutkintoa.

– Olen tanssitaiteilija ja valmistuin sittemmin tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta. Olen valtavan kiinnostunut taiteen yhteiskunnallisesta potentiaalista sekä liikkeen eheyttävästä mahdollisuudesta, joten tämä Metropolian tarjoama yhteistyökurssi oli oikein sopiva lisä opintoihini, Suvi kiittelee.

Vierailu Creativity and Arts in Social and Health Fields -tutkinto-ohjelman opintojaksolla antoi Suville arvokkaan näköalapaikan kulttuuri- ja sotealan rakenteisiin sekä opiskelijakollegoiden mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asemiin työelämässä.

– Ilmapiiri kurssilla oli erittäin inspiroiva ja koen että sain paljon hyödyllistä tietotaitoa kulttuurihyvinvoinnin kontekstissa toimivilta luennoitsijoilta, Suvi kertoo.

– Mielenkiinnolla jään odottamaan Creativity and Arts in Social and Health Fields -tutkinnosta valmistuvien opiskelijoiden lopputöitä! Moniammatillisen yhteistyön mahdollistaminen on todella tärkeää, jotta kulttuurihyvinvointi saavuttaa jatkossa vahvempaa jalansijaa suomalaisessa yhteiskunnassa, Suvi toteaa.

Suvin kuva: Laura Malmivaara

Lisätietoja

Creativity and Arts in Social and Health Fields -ohjelmassa opiskelu

Opintokokonaisuuksien suorittaminen avoimessa AMK:ssa