Työnantajapäivä keräsi suuren joukon tekniikan alan yrityksiä Myyrmäen kampukselle

20.2.2023 - 08:00

Yritysten mielestä tekniikan alan työnantajapäivä on hyvä mahdollisuus potentiaalisten tulevaisuuden työntekijöiden kohtaamiseen. Lisäksi se mahdollistaa kesätyöntekijöiden ja opinnäytetöiden tekijöiden rekrytoinnin.

Erityisesti yritysten edustajat kiittelivät opiskelijoiden aktiivista ja motivoitunutta otetta sekä ständeillä käytyjä keskusteluja.

"Meillä oli erittäin tehokas päivä. Mahtava määrä opiskelijoita liikenteessä ja kävimme tosi hyviä keskusteluja. Erinomaisella asenteella kaikki liikenteessä ja toivottavasti saadaan mahdollisimman monta metropolialaista meille kesäksi töihin", kommentoi Wioss Witron on Site Services edustaja tyytyväisenä.

Myyrmäen kampuksella paljon ihmisiä kiertämässä ja keskustelemassa yritysten ständeillä.

Työnantajapäivä järjestettiin Myyrmäen kampuksella 31.1.2023. Tapahtuma kokosi yhteen tekniikan alan yrityksiä ja opiskelijoita ja siihen osallistui 85 yritystä sekä Metropolian hankkeita ja projekteja.

Työnantajapäivät virittivät hyviä keskusteluja yritysten ja opiskelijoiden kesken. Alan yrityksiin tutustumisen lisäksi opiskelijoilla oli mahdollisuus saada kommentteja ansioluettelostaan Insinööriliiton CV-työpajassa sekä otattaa valokuvaajalla CV-valokuva.

Yrityksiltä kerättiin palautetta tapahtuman jatkumoa ajatellen. Tapahtuma sai paljon kiitosta työnantajilta ja opiskelijoiden aktiivisuutta kehuttiin.

”Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja aiomme jatkossakin ehdottomasti osallistua. Ständillämme kävi melkoinen kuhina ja loimme hyviä kontakteja eri alojen opiskelijoihin”, kiiteltiin Borealis Polymersilta.

Alumnit kertoivat urapoluistaan

Kampuksen aulatiloissa iltapäivällä pidetyn rekrytointitilaisuuden lisäksi tiistaina aamupäivästä kampuksen auditorioissa oltiin uratarinoiden äärellä. Ajoneuvotekniikan, konetekniikan sekä sähkö- ja automaatiotekniikan tutkinnot järjestivät ensimmäisen vuoden opiskelijoilleen uratarinatilaisuuksia, joissa tutkintojen alumnit kertoivat omista urapoluistaan.

Myyrmäen kampuksella paljon ihmisiä kiertämässä ja keskustelemassa yritysten ständeillä.

Yritykset esittelivät toimintaansa Myyrmäen kampuksen ständeillä.

Lisätietoja:

Harjoitteluinsinööri Heidi Martin
heidi.martin [at] metropolia.fi (heidi[dot]martin[at]metropolia[dot]fi)