Takaisin työelämään tai uralla eteenpäin – Hae maksuttomaan verkkokoulukseen!

Digital Career Boost tarjoaa digitaitojen päivitystä. Opiskele verkossa omalle alallesi sopivia kokonaisuuksia ja paranna asemaasi työmarkkinoilla.

Tästä mukaan koulutukseen!

Boostia uralle tai työnhakuun – päivitä digitaitosi helposti verkkokursseilla

	1) Työllisty oppimalla omalla alallasi tärkeitä uusia digitaitoja 2) Helposti lähestyttäviä kursseja ammattilaisille 3) Todistus kertoo työnhaussa, että opit uutta – se on tärkeää! 4) Opi omaan tahtiin – koko koulutus on verkossa 5) 100% maksuton koulutus

Maksuton Digital Career Boost -koulutus sisältää eri alojen tieto- ja toimistotyön ammattilaisille räätälöityjä pikakursseja. Opiskele omaan tahtiin verkossa ja päivitä taitosi uudelle uralle!

Kenelle koulutus sopii?

  • Pitkän linjan tekijät – kun opinnoista on kulunut jo hetki
  • Toimialan muutosten takia työuran uudistusta kaipaavat
  • Digitaitojen päivitystä tarvitsevat
  • 50+ -vuotiaat työnhakijat eri aloilla

Kurssitarjonta

Poimi haluamasi kurssit laajasta valikoimasta. Kurssitarjonta sisältää niin edistyneitä ja alkeistason kursseja. Kursseilla päivität osaamista ja opit uusimpia työnantajien arvostamia digitaitoja. Kurssimme sijoittuvat viiden alla olevan aihepiirin alle, ja ne on suunniteltu eri alojen ammattilaisille. Hakulomakkeesta löydät listauksen kaikista kursseista.

	Koulutus sisältää kursseja seuraavista aiheista:	1) Toimisto-ohjelmat - Uudet työkalut, tehokäyttö ja osaamisen päivitys	2) Tekoäly helpoksi - Tietotyöläisen uudet työkalut valtiksi työnhakuun	3) Ohjelmointi - Taitojen päivitys vanhan koulukunnan koodareille	4) Datan analysointi - Työkaluja, joista hyötyvät monen alan tietotyöläiset	5) Markkinointi & grafiikka - Digimarkkinointia, 3d-animointia ym.	Koulutus sopii mm. seuraavien alojen ammattilaisille:	1) Taloushallinto	2) Sihteerit ja assistentit	3) It-ala	4) Markkinointiala	5) Kirjastoala	6) Muut toimistotyöntekijät

Työnantajat arvostavat lisäkoulutusta

Käydyistä kursseista saa todistuksen

Metropolia Ammattikorkeakoulu antaa virallisen todistuksen suorittamistasi kursseista. Työmarkkinoilla on ensiarvoisen tärkeää osoittaa, että opit myös uutta. Kun sinulla on pitkän työkokemuksen lisäksi uusimpia taitoja, se on valtti työmarkkinoilla.

Mikäli pyydät todistuksen, saat jokaisesta suorittamastasi kurssista kolme opintopistettä. Jos olet työtön, muista varmistaa te-toimistosta, miten opintopisteet vaikuttavat työttömyysajan tukiin.

Varmista paikkasi koulutuksessa – hae mukaan heti!

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun vahvistamme paikkasi koulutuksessa, voit opiskella haluamiasi kursseja omaan tahtiin. Hakulomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Hakulomakkeesta löydät myös kaikki tarjolla olevat kurssit.

Hae koulutukseen

Vinkkaa koulutuksesta muillekin!

Koulutuksen takana

Jotpa-logoDigital Career Boost -kurssit on Metropolia Ammattikorkeakoulun yhteinen nimitys Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (JOTPA) rahoittamille ICT-koulutushankkeille. JOTPA:n tavoitteena on edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Tässä tarjotut kurssit ovat osa hankkeita "Uusille digiurille" ja "Digitalents Springboard 4AI".

Yhteystiedot

Projektipäällikkö:
Pekko Lindblom – sidosryhmäsuhteet, organisaatio- ja työelämäkumppanuudet, Pekko.Lindblom [at] metropolia.fi (Pekko[dot]Lindblom[at]metropolia[dot]fi), +358 50 473 3152