Eevi - elpyminen, elinvoima ja verkostot luovilla aloilla

Eevin toiminta

Eevi on Uudenmaan liiton rahoittama hanke, joka tukee Uudellamaalla toimivia luovien alojen ammatinharjoittajia yhteiskunnan ja toimintamahdollisuuksien avautuessa koronakriisin jälkeen.

Eevi tarjoaa valmennusta ja henkilökohtaista tukea juuri sinun tarpeisiisi, sinun tulevaisuutesi tueksi – maksutta!

Eeviin sisältyvät:

  • Ohjaamo – kolme henkilökohtaista mentorointitapaamista ammatinharjoittamisen kysymyksiin, joiden äärellä sinä, luovan ammatin harjoittaja, olet juuri nyt. Ohjaamossa pääset etsimään ja rakentamaan uusia reittejä juuri sinun toimintaasi.
  • Kohtaamo – neljä pienryhmätapaamista, joissa katsotaan luovien alojen ammatinharjoittamista yhdessä uusista näkökulmista ja luodaan uusia verkostoja. Kohtaamossa keskitytään yhdessä lujittamaan uusia ja vanhoja toiminnan mahdollisuuksia, tarinoita ja vahvuuksia.

Eevissä pääset osallistumaan myös kaikille avoimiin tietoiskuihin, webinaareihin ja tapahtumiin mm. seuraavista teemoista:

  • henkilöbrändin kehittäminen
  • myynti, markkinointi ja rahoitus
  • ura ja elämä
  • hyödylliset verkostot

Osallistumalla valmennukseen saat tukea ja sparrausta omaan suunnitteluusi, toimintasi organisoimiseen ja paremman tulevaisuutesi rakentamiseen.

Hae mukaan

Eevin valmennukseen haku on auki 16.6. – 8.8.2021 välisen ajan. Tervetuloa hakemaan Eevin valmennukseen: Eevin hakulomake (aukeaa E-lomakkeeseen).

Kysy lisää Eevistä

Matleena Kaurila, projektipäällikkö, matleena.kaurila [at] metropolia.fi (matleena[dot]kaurila[at]metropolia[dot]fi), p. 040 652 9433

Petra Ilonen, Ornamo, petra.ilonen(at)ornamo.fi

Pia Raitala, Raitala Music, pia(at)raitala.com

Eevi-hankkeen verkkosivut

Eevi – elpyminen, elinvoima ja verkostoituminen – on Uudenmaan liiton (UKKE) rahoittama hanke 1.4.2021–31.12.2022. Eevi tukee Uudellamaalla toimivia luovien alojen ammatinharjoittajia yhteiskunnan ja toimintamahdollisuuksien avautuessa koronakriisin jälkeen. Toimintaa toteuttavat Metropolia AMK, Ornamo ry ja Raitala Music Oy sekä yhteistyökumppanit AGMA, Taku ry, Muusikkojen liitto ry ja Kulttuuriosuuskunta Lilith.