Garage Club

Garage Club on sosiaalinen yhteisö, jonka opiskelijat eri tieteenaloilta ovat perustaneet työskennelläkseen harrastustensa parissa ja osallistuakseen toimintoihin ja kilpailuihin, jotka keskittyvät autonomisiin robotiikkaan ja teknologiaan, tekoälyyn ja esineiden internetiin (AI & IoT), sisä- ja ulkotilojen mobiilirobotiikkaan sekä droneihin.

Garage Club on paikka, jossa opiskelijat voivat tavata toisiaan, seurustella ja viettää aikaa yhdessä. Opiskelijat osallistuvat vapaaehtoisesti erilaisiin omiin projekteihinsa tai innovaatioprojekteihin, olipa kyse heidän henkilökohtaisista kiinnostuksen kohteistaan tai opintojensa suorittamisesta.

Garage Club tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä enemmän konkreettisesti projekteissaan, antaen heille mahdollisuuden hankkia enemmän kokemusta ja tietoa omien kiinnostuksen kohteidensa liittyen, olipa kyse ohjelmoinnista ja koodauksesta tai mekaniikasta, automaatiosta ja elektroniikasta.

Klubi on osa Robo Garagea ja AIoT Garagea, jotka ovat kaksi Metropolian yhteistyöalustaa. Nämä alustat keskittyvät pääasiassa robotiikkaan, esineiden internetiin (IoT), tekoälyn (AI) käyttöönottoon ja koneoppimisteknologioihin.

Garage - robotiikka- ja tekoälypajat

Projektit

MetroJoe

MetroJoe

MetroJoe on yksi Garage Clubin alustoista, jossa opiskelijaryhmä eri koulutusaloilta työskentelee MARS Roverin kehittämiseksi. Työskentely tällä alustalla antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua maailmanlaajuisiin kilpailuihin, joissa he voivat esitellä työtään, oppia ja tutkia muita kilpailijoita, seurustella ja laajentaa verkostoaan ja tietämystään mobiilirobotiikan alalla.

Älä epäröi liittyä mukaan opiskelijoiden joukkoon osaksi MetroJoe-alustaamme!

Poromagia

Poromagia

Poromagia on opiskelijoiden projekti, jota sponsoroi Poromagia Oy. Projekti on korttien lajittelukone. Kone ottaa kortin satunnaisesta korttipakasta, skannaa sen kameran kautta ja vie sen vaaditun korttiluokan mukaan eri pakkaan.

Poromagia-projekti on edelleen käynnissä, ja kehitysehdotuksia otetaan aina vastaan!

Dronet

Drone

Dronet ovat keskeinen osa Garage Clubia ja sen toimintaa; opiskelijoilla on mahdollisuus tulla lentämään ja harjoittelemaan drone-taitojaan.

Robo Garagessa on pidetty monia drone-kursseja, mukaan lukien opiskelijoiden omien FPV-dronejen rakentaminen, mikä parantaa heidän tietämystään ja ymmärrystään lentomekanismeista ja -teknologioista.

Drone-tyyppejä on laaja valikoima pienistä FPV-droneista suuriin ja ammattimaisempiin.

Simulaattori

Simulator

Simulaattori on simulaattoriprojekti, joka on tehty yhteistyössä Metropolian Motor Sport Team -tiimin kanssa. Sen tarkoituksena on luoda simulaattori, joka tarjoaa todentuntuisen ajokokemuksen.

Tapahtumat

Garage Clubissa järjestetään monenlaisia tapahtumia, joiden tavoitteena on lisätä opiskelijoiden osallistumista kilpailuihin ja tapahtumiin omalla kiinnostuksen alallaan. Näin heille annetaan mahdollisuus parantaa tietämystään ja tietojaan, käytännön kokemustaan, verkostoitumista ja sosiaalista kanssakäymistä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Kiinnostuitko? Liity mukaan viikoittaisiin perjantai-kokouksiimme klo 14:00-15:00, joissa käsittelemme erilaisia mielenkiintoisia aiheita!

Sosiaalinen Media

Voit tutustua lisää klubin toimintaan ja tapahtumiin seuraavien sosiaalisen median alustojen kautta:

LinkedIn

Instagram

Ota yhteyttä

Ole hyvä ja ota yhteyttä Garage Clubin isäntään saadaksesi lisätietoja aktiviteeteista ja projekteista...

Fayez Bassalat

garage [at] metropolia.fi (garage[at]metropolia[dot]fi)