Yhteystiedot

Turvaposti

Vaihde

p. 09 7424 5000

Laskutusosoitteet

Käytössä sähköinen laskutus.

Verkkolaskut

Metropolia AMK Oy
Verkkolaskuosoite 003720945511
Välittäjän tunnus 003723609900 tai Pagero
Operaattori Pagero

Paperilaskut

Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy
PL 7517
02066 DOCUSCAN

Merkitse laskuun viitteeksi yhteyshenkilön nimi.

Y-tunnus 2094551-1
VAT-numero FI20945511

Pankkiyhteystiedot

Pankki: Osuuspankki

IBAN-tilinumero: FI4450000120474696
SWIFT/BIC-osoite: OKOYFIHH

Kirjaamo

Myllypurontie 1, 00920 Helsinki
kirjaamo [at] metropolia.fi (kirjaamo[at]metropolia[dot]fi)

Arkistokyselyt

arkisto [at] metropolia.fi (arkisto[at]metropolia[dot]fi)
p. 040 334 5130

Opiskelija- ja hakijapalvelut

Aukioloajat ja tarkemmat yhteystiedot

Sähköposti: hakijapalvelut [at] metropolia.fi (hakijapalvelut[at]metropolia[dot]fi) / opiskelijapalvelut [at] metropolia.fi (opiskelijapalvelut[at]metropolia[dot]fi)

Hakuohjeet

Asiakirjajäljennös- ja tietopalvelupyynnöt opintoasiakirjoista

Avoimet työpaikat Metropoliassa

hakemukset [at] metropolia.fi (hakemukset[at]metropolia[dot]fi)
Katso avoimet työpaikat

Turvaposti

Näin lähetät luottamuksellisen viestin Metropoliaan

Jos sinulla on tarve lähettää Metropoliaan luottamuksellinen sähköpostiviesti, tai jos haluat lähettää jonkin asiakirjan Metropoliaan salattuna (turvapostin liitetiedostona esim. lääkärintodistuksen), Deltagonin Sec@GW -ohjelmiston avulla myös sinä voit aloittaa luottamuksellisen viestinnän Metropoliaan.

Lähettääksesi luottamuksellinen viesti, noudata seuraavia pikaohjeita

 1. Avaa selaimella osoite: https://securemail.metropolia.fi
  HUOM: Lähettääksesi turvapostia Metropoliaan, sinun tulee rekisteröityä turvapostin käyttäjäksi. Ole ystävällinen ja tutustu Metropolian turvapostin käyttäjärekisterin tietosuojaselosteeseen.
 2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ”From/Lähettäjä”-kenttään ja paina ”Continue/Jatka”-nappia. Pääset tunnistautumaan palveluun, jolla voit lähettää sähköpostia.
 3. Rekisteröi sähköpostiosoitteesi ”Rekisteröidy”-napista tai kirjoita toinen osoite ”Takaisin” -napin käytön avulla. Voit lopettaa istunnon ”Lopeta”-napista.

Näin vastaanotat luottamuksellisen viestin Metropoliasta

Jos saat luottamuksellisen viestin (turvapostia) Metropoliasta tai jos saat vastauksen turvapostiin, jonka itse lähetit, noudata seuraavia pikaohjeita.
Lukeaksesi (ja/tai vastataksesi) Metropoliasta vastaanottamaasi turvapostiin, noudata seuraavia pikaohjeita.

 1. Saat sähköpostiisi ilmoitusviestiin siitä, että sinulle on lähetetty turvapostia. Varsinainen turvaposti (tai sen sisältämä, salattu liitetiedosto) avautuu suojatulla selainyhteydellä klikkaamalla ilmoitusviestin sisältämää linkkiä. ÄLÄ VASTAA PELKKÄÄN AUTOMAATTISEEN ILMOITUSVIESTIIN.
 2. Hyväksy käyttöehdot. Pääset nyt lukemaan varsinaisen turvapostin.
  HUOM*: Mikäli turvapostin lähettäjä on halunnut käyttää luottamuksellisen viestin lähetyksessään kaksivaiheista vastaanottajan tunnistamista, saat matkapuhelinnumeroosi PIN-koodin samanaikaisesti, kun sähköpostiisi saapuu ilmoitusviesti turvapostilähetyksestä. Vasta PIN-koodin syöttämällä, turvaposti avautuu tässä tapauksessa.
 3. Kun olet lukenut viestin, klikkaa ”Kirjaudu ulos” -painiketta (oikea yläkulma). Jos et kirjaudu ulos, sinun ei enää ole mahdollista lukea viestiä uudelleen. Jos puolestaan klikkaat ”Kirjaudu ulos” -painiketta (oikea yläkulma), niin sinun on mahdollista keksiä viestin tallentamiseen salasana, jonka uudelleen syöttämällä viesti avautuu vain sinulle (salasanan tietäjälle) uudestaan ja näin ollen viesti tallentuu palvelimelle rajoitetun ajan. Jotta voit keksiä salasanan ja avata viestin uudestaan, valitse palvelun “Salasana” -osio ja kirjoita haluamasi salasana pyydettyihin kohtiin. Voit myös viestin avatessasi tallentaa sen esimerkiksi henkilökohtaiselle verkkolevyasemalle, kotikoneellesi ja/tai jonnekin muulle haluamallesi tallennusalustalle, jolloin viestin säilyttäminen pidempään on mahdollista.
 4. Jos haluat vastata viestiin, voit tehdä sen painamalla “Vastaa” -painiketta. Kirjoita viestisi ja lisää mahdollisesti siihen liitetiedostot (aivan niin kuin tavallista sähköpostia lähettäessäsi). Lähetä viesti lopuksi ”Lähetä” -nappia painamalla.
 5. Luottamukselliset viestit (turvapostit) voidaan avata palvelimelta 60 päivän ajan niiden vastaanottamisesta. Avattua/luettu turvapostia on mahdollista säilyttää palvelimella vain rajatun ajan - maksimissaan 30 päivän ajan viestin ensimmäisestä avaamisesta/lukemisesta lukien. Juoksevan ajan voit nähdä turvapostiviestin tekstiosuuden alta viestiä lukiessasi.