Business Informatics -ohjelmasta uusi suunta uralle

14.6.2024 - 08:00

Annika AltdorfAnnika Altdorf suoritti MBA-tutkinnon Business Informatics -ohjelmasta 2024. Mielenkiinto dataan, sen visualisointiin ja hyödyntämiseen liiketoiminnassa oli herättänyt halun jatko-opiskeluun ja Business Informatics -ohjelma tarjosi hänelle mahdollisuuden syventää tätä kiinnostusta.

– Opinnot Metropoliassa avasivat minulle uusia mahdollisuuksia, tuoden itsevarmuutta ja uusia näkökulmia, Annika toteaa.

Opinnot sisälsivät mahdollisuuden suorittaa Power BI:n ja Projektiosaajan sertifikaatin. Suoritetut sertifikaatit eivät pelkästään vahvistaneet ammatillista profiilia, vaan myös loivat polun uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin työurallaan.

– Niiden ansiosta etenin uusiin tehtäviin, joissa pääsen hyödyntämään opittua.

– Ohjelma tarjoaa konkreettisia työkaluja ja menetelmiä, jotka ovat arvokkaita työelämässä – strategia, analytiikka, digitaalisuus, projektinhallinta. Se on antanut minulle vankan pohjan, jolta rakentaa uraani edelleen, hän lisää.

Annika korostaa, että Business Informatics -ohjelma ja opinnäytetyö on oivallinen tapa yhdistää koulutus ja työelämä.

– Opinnäytetyö on oiva tilaisuus keskittyä uuteen ja omalle urapolulle merkitykselliseen aiheeseen, hän kertoo kokemuksestaan.

Opinnäytetyö voi toimia käytännön ja teorian yhdistäjänä, auttaen löytämään uusia suuntia ja mahdollisuuksia työelämässä.

Lisätietoja

Business Informatics -ohjelmassa opiskelu

Annika Altdorfin opinnäytetyö Operational Work Management with Data & Management Reporting : Utilizing Power BI Reporting and Visualization Theseus-palvelussa