Business Informatics -opinnot edistivät urakehitystä, henkilökohtaista kasvua ja ammatillista tyytyväisyyttä

17.6.2024 - 13:45

Aino HerranenAino Herranen työskenteli toimitusketjun hallinnan ammattilaisena ja tunnisti kasvavan tarpeen kehittää datanhallintataitojaan. Business Informatics -maisteriohjelma tarjosi täydellisen mahdollisuuden paikata tämä tietokuilu ja edistää uraa.

– Yksi palkitsevimmista ohjelman osa-alueista oli mahdollisuus tehdä lopputyö ohjelmistoteknologiasta, joka oli alun perin oman osaamisalueeni ulkopuolella, Aino kertoo ja jatkaa: Tämä projekti haastoi minut astumaan mukavuusalueeni ulkopuolelle ja hankkimaan uutta teknistä osaamista.

Business Informatics -ohjelman kattava opetussuunnitelma data-analytiikassa ja liiketoimintastrategiassa olivat Ainon mielestä korvaamaton apu, mahdollistaen työn, joka toi merkittävän hyödyn sekä Ainon työnantajalle että hänelle itselleen.

– Tämä kokemus ei ainoastaan parantanut teknisiä taitojani, vaan myös lisäsi itseluottamustani uusien haasteiden kohtaamisessa, Aino toteaa.

– Opintojen tuloksena sain myös uuden tehtävän projektiasiantuntijana, jossa voin tehokkaasti hyödyntää parantuneita datanhallinta- ja analyysitaitojani, Aino kiittelee.

– Suosittelen lämpimästi Business Informatics -maisteriohjelmaa. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin paitsi urakehityksen, myös henkilökohtaisen kasvun ja ammatillisen tyytyväisyyden muodossa.

Lisätietoja

Business Informatics -ohjelmassa opiskelu

Ainon blogipostaus How to Navigate the Complex Landscape of Software and Technology Export Controls Masterminds-blogissa.