Mira Malmi-Jylänki: Julkiset hankinnat YAMK -ohjelmasta vauhtia uralle

9.9.2021 - 09:00

Mira Malmi-JylänkiMira Malmi-Jylängin työnantaja Tampereen Tilapalvelut Oy ehdotti joitakin vuosia sitten, että Miran kannattaisi suorittaa ylempi AMK-tutkinto. Julkisten hankintojen ylempi AMK -tutkinto-ohjelma oli Miralle luonnollinen valinta, koska hän oli työskennellyt julkisten hankintojen parissa yli 10 vuotta.

- Hankintoihin liittyvä aiempi osaaminen oli muodostunut itse oppimalla, joten Julkisten hankintojen YAMK-ohjelma tarjosi mahdollisuuden päivittää tietojani ja oppia ajankohtaisista asioista, Mira kertoo.

Opiskelujen suorittaminen töiden ohella onnistui Miran mielestä hyvin.

- Toimintatutkimuksena toteutettu opinnäytetyö oli itselleni mielekäs toteutusmuoto. Tykkään käytännönläheisyydestä ja asioiden kehittäminen on minulle luonnollista.

Mira valmistui joulukuussa 2021. Sen jälkeen työtehtävät muuttuivat.

- Hankintapäällikkönä olen keskittynyt enemmän hankintojen johtamiseen ja kehittämiseen. Näissä tehtävissä olen päässyt hyödyntämään tutkinto-ohjelman eri opintojaksoilla saatuja oppeja, Mira iloitsee.

Yhteys Metropoliaan säilyy nyt toisessa roolissa.

- Toimin tällä hetkellä myös alaiseni opinnäytetyöohjaajana toimeksiantajan puolelta, kun hän puolestaan suorittaa Julkisten hankintojen YAMK-tutkintoa Metropoliassa. Koen, että myös tässä roolissa pääsen hyödyntämään aiemmin oppimaani.

Lisätietoja

Julkiset hankinnat ylempi AMK-tutkinto