Tietosuojaseloste perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen (2016/679, General Data Protection Regulation, ”GDPR”) rekisteröityjen informointivelvoitteeseen (GDPR:n artiklat 12-14), GDPR:n artiklan 30 mukaiseen rekisterinpitäjän velvoitteeseen ylläpitää selostetta vastuullaan olevista käsittelytoimista sekä GDPR:ää täydentävän kansallisen tietosuojalain (1050/2018) velvoitteisiin.

Tämä tietosuojaseloste on lisäksi pyritty laatimaan saavutettavaksi EU:n ns. saavutettavuusdirektiivin ja sitä täydentävän kansallisen digipalvelulain vaatimuksiin pohjautuen (Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi (2016/2102) julkisen sektorin elinten verkkosivustojen ja mobiilisovellusten saavutettavuudesta (2016/2102); Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019)).

Tallennettu 15.7.2020 - 15:53

Rekisterin nimi

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisteri

Rekisterinpitäjä

Nimi

Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy (y-tunnus: 2094551-1)
Postiosoite: PL 4000, 00079 Metropolia
Vierailuosoite: Myllypurontie 1, 00920 Helsinki
Puhelin (vaihde): 09 7424 5000 

Rekisterinpitäjän vastuuhenkilö

Nimi: Riitta Konkola
Tehtävä: Toimitusjohtaja-rehtori

Rekisterin sisällöstä vastaava henkilö

Nimi: Liisa Salo
Tehtävä: Viestintäpäällikkö/Viestintäyksikkö
Osoite: Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy, PL 4000, 00079 METROPOLIA
Sähköposti: liisa.salo [at] metropolia.fi

Rekisterin yhteyshenkilön yhteystiedot

Rekisterin yhteyshenkilön yhteystiedot:
Nimi: Ilse Skog
Tehtävä: Viestintäsuunnittelija/Viestintäyksikkö
Osoite: Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy, PL 4000, 00079 METROPOLIA
Sähköposti: ilse.skog [at] metropolia.fi    

Yhteystiedot rekisterin käyttötarkoitusta koskevissa kysymyksissä

podcast [at] metropolia.fi

Tietosuojavastaava

Metropolian tietosuojavastaava, Tuulia Aarnio
Puhelin: 040 844 0690
Sähköposti: tietosuojavastaava [at] metropolia.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset sekä käsittelyn oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisterin ja sen sisältämien henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tukea ja mahdollistaa vastuullinen podcast-toiminta Metropolia Ammattikorkeakoulussa.

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisteriin kirjataan podcast-tallenteissa vierailevien, tallennus- ja jakamisluvan antaneiden henkilöiden tiedot. Lisäksi rekisteriin kirjataan podcasteistä kulloinkin vastuussa olevat tallenteiden tekijät.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste:

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisterissä olevien henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn ja Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy:n välillä tehtyyn sopimukseen (podcast-haastateltavat eli rekisteröidyt). Henkilötietojen käsittely on siten tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen, ”GDPR”, 6 art. 1. b).

Lisäksi henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn antamaan nimenomaiseen suostumukseen henkilötietojensa käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten (GDPR 9 art 2. a).  Henkilön ääni, josta henkilö (rekisteröity) on tunnistettavissa, on GDPR:n artiklan 9 mukaista biometristä henkilötietoa, jota on mahdollista käsitellä, jos rekisteröity on antanut tätä tarkoitusta varten nimenomaisen, informoidun suostumuksensa.

Rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutetut edut

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisterin henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste ei ole ”oikeutettu etu”. Siksi tämä kohta ei sovellu.

Rekisterin henkilötietoryhmät

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisterin rekisteröityjä ovat podcast-toiminnan haastattelijat ja haastateltavat/keskustelijat.

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisteriin tallennetaan seuraavia henkilötietoja henkilötietoryhmittäin:

  • Perustiedot: etunimi, sukunimi, tehtävänimike, organisaatio ja sähköposti
  • Podcast-tallenteeseen liittyvät taustatiedot: rooli podcast-tallenteessa (haastattelija, haastateltava, keskustelija tms.) sekä tallenteen päivämäärä ja nimi
  • Podcast-tallenteessa: podcast-haastattelussa esiintyvien henkilöiden äänet (äänitallenteet)

Henkilötietojen säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot on saatu rekisteröidyltä itseltään.

Henkilötietojen käsittelyssä käytettävät tietojärjestelmät

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisterissä olevia tietoja käsitellään seuraavilla tietojärjestelmillä, sovelluksilla ja ohjelmistoilla:

 

Tietokone tai mobiililaite

Käytetään äänen tallentamiseen.

 

Adobe Audation

Sovellus/ohjelma, jolla tallennus editoidaan podcastiksi.

 

Garageband

Sovellus/ohjelma, jolla tallennus editoidaan podcastiksi.

 

Pilvipalveluun lataamisen jälkeen äänitallenteet poistetaan laitteilta.

 

Podcast-haastattelun jakamiseen, tallentamiseen ja välittämiseen käytettävät välineet ja sovellukset:

 

SoundCloud-työväline (podcast-äänitallennetiedostot)

SoundCloud on äänitiedostojen, kuten podcastien levitykseen keskittyvä Internet-palvelu/verkkopohjainen työväline. Metropolia Ammattikorkeakoulussa SoundCloud-työvälinettä käytetään esim. podcast-haastattelujen/-äänitallennetiedostojen tallentamiseen, jakamiseen ja levittämiseen Metropolian omilla julkisilla verkkosivuilla.

 

Dynasty-asianhallinta- ja sopimustenhallintajärjestelmä

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisterissä olevien henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn ja Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy:n välillä tehtyyn sopimukseen. Kyseiset sopimukset tallennetaan Metropolialla käytössä olevaan Dynasty-asianhallinta- ja sopimustenhallintajärjestelmään.

 

Metropolian sähköpostijärjestelmä

Tallenteissa esiintyviä henkilöitä voidaan kutsua puhumaan lähettämällä heille sähköpostia Metropolian sähköpostijärjestelmän kautta. Myös Metropolian ja tallenteilla esiintyvien henkilöiden välisiä sopimuksia voidaan käsitellä sähköpostin kautta.  

 

Tietojen vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät sekä säännönmukaiset luovutukset

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisterin sisältämiin henkilötietoihin annetaan tarpeen vaatiessa pääsy (ns. admin-tunnusten avulla, esim. teknisen vian korjaustilanteessa järjestelmätoimittajalle/mittalaitteen huoltajalle) seuraavaksi lueteltavissa järjestelmissä. Kaikki käytettävät järjestelmien/laitteiden/ohjelmistojen toimittajat (yritykset niiden takana) ovat tulkittavissa henkilötietojen vastaanottajiksi ja säännönmukaisen luovutuksen saajaksi rekisterin taholta.

Metropolian podcast-toiminnan käyttämien järjestelmien osalta henkilötietojen käsittelysopimukset GDPR:n artiklan 28 mukaisesti tullaan laatimaan/on laadittu seuraavien yhteistyökumppanitahojen kanssa:

 

Adobe Inc. ja Adobe Audation

Sovellus/ohjelma, jolla tallennus editoidaan podcastiksi

 

Apple Inc. ja Garageband

Sovellus/ohjelma, jolla tallennus editoidaan podcastiksi.

 

SoundCloud Limited ja SoundCloud-työväline (podcast-äänitallennetiedostot)

SoundCloud on äänitiedostojen, kuten podcastien levitykseen keskittyvä Internet-palvelu/verkkopohjainen työväline. SoundCloud-työvälineen osalta rekisterinpitäjänä toimii SoundCloud Ltd. Metropolia Ammattikorkeakoulussa SoundCloud-työvälinettä käytetään esim. podcast-haastattelujen/podcast-äänitallennetiedostojen tallentamiseen, jakamiseen ja levittämiseen Metropolian omilla julkisilla verkkosivuilla.

 

Innofactor Oyj ja Dynasty-asianhallinta- ja sopimustenhallintajärjestelmä

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisterissä olevien henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn ja Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy:n välillä tehtyyn sopimukseen. Kyseiset sopimukset tallennetaan Metropolialla käytössä olevaan Dynasty-asianhallinta- ja sopimustenhallintajärjestelmään.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle tai kansainvälisiin järjestöihin

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisterin sisältämiä henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle tai kansainvälisiin järjestöihin alla kuvattua poikkeusta lukuun ottamatta.

SoundCloud-työvälineen (podcast-äänitallennetiedostot) osalta rekisterinpitäjä on SoundCloud Ltd, eikä Metropolia Ammattikorkeakoulu, ja palvelun käyttöön liittyy kansainvälisiä henkilötietojen siirtoja. Tiedot tallentuvat palvelimille Euroopassa, mutta SoundCloud Ltd ilmoittaa myös jakavansa kansainvälisesti SoundCloud Groupin kesken tietoa, mitä se saa haltuunsa sen palvelunkäyttäjiltä (kuten Metropolialta). Tämä tarkoittaa, että metropolialaisten palveluntarjoajalle antamaa tietoa (myös henkilötietoa) voidaan jakaa SoundCloud Groupin kesken kansainvälisesti SoundCloudin käyttäjäehtojen mukaisesti. SoundCloud Ltd. ilmoittaa käyttävänsä GDPR:n artiklan 46 mukaisia mallisopimuslausekkeita kansainvälisten henkilötietojen siirron turvaamiseksi.

Lisätietoja voi lukea SoundCloud Ltd:n verkkosivuilla tietosuojaa koskevasta privacy-osiosta https://soundcloud.com/pages/privacy: "SoundCloud operates globally and may share your information internally within the SoundCloud Group, and third parties for the purposes described in this Privacy Policy."

Henkilötietojen säilyttämisaika

Metropolia säilyttää podcast-toiminnan henkilörekisteritietoja 50 vuotta.  Henkilötietojen säilytysaika perustuu Metropolia Ammattikorkeakoulun arkistonmuodostussuunnitelmaan.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjältä vahvistus siitä, käsitelläänkö häntä koskevia henkilötietoja vai ei. Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus saada pääsy rekisteröityä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Rekisteröidyn oikeuksien toteuttamispyyntöön on tietosuoja-asetuksen mukaisesti rekisterinpitäjän annettava vastaus kuukauden kuluttua pyynnön vastaanottamisesta.

A. Oikeus saada pääsy henkilötietoihin

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on tallennettu. Rekisteröity voi tehdä tietopyynnön toimittamalla Metropolian julkisilta verkkosivuilta ja/tai Metropolian intranetistä löytyvän huolellisesti täytetyn, tulostetun ja henkilökohtaisesti allekirjoitetun rekisteröidyn tietopyyntölomakkeen johonkin kolmesta Metropolian opiskelija- ja hakijapalveluiden toimistosta. Rekisteröidyn ollessa henkilökunnan edustaja, voi hän toimittaa pyyntölomakkeen Metropolian henkilöstöhallinnon yksikölle. Pyynnön esittämisen yhteydessä rekisteröidyn on todistettava henkilöllisyytensä jollakin luotettavalla tavalla (esimerkiksi esittämällä virallisen henkilöllisyystodistuksen tai ajokorttinsa pyynnön vastaanottavalle Metropolian työntekijälle).

Ohessa käyntiosoitteet Metropolian opiskelija- ja hakijapalveluiden toimistoihin:

Metropolian Myllypuron kampus

Myllypurontie 1, 00920 Helsinki

Metropolian Arabian kampus

Hämeentie 135 D, 00560 Helsinki

Metropolian Myyrmäen kampus

Leiritie 1, 01600 Vantaa

Metropolian Karamalmin kampus

Karaportti 2, 02610 Espoo

Ohessa käyntiosoite Metropolian henkilöstöhallinnon yksikköön:

Metropolian Myllypuron kampus (C- ja D-rakennus, 5.krs.)

Myllypurontie 1, 00920 Helsinki

Metropolian opiskelija- ja hakijapalveluiden toimistosta ja/tai henkilöstöhallinnon yksiköstä pyyntö ohjataan keskitetysti Metropolian tietosuojavastaavalle, (sähköposti: tuulia.aarnio [at] metropolia.fi, tietosuojavastaava [at] metropolia.fi).

Rekisteröidyn tietopyyntöön vastauksen antaa Metropolian tietosuojavastaava. Tarpeen vaatiessa tietosuojavastaavalta voi tiedustella lisätietoja pyynnön käsittelyn etenemisestä tai vastauksen sisällöstä.

B. Oikeus tietojen oikaisemiseen ja käsittelyn rajoittamiseen

Rekisteröidyllä on oikeus siihen, että rekisterinpitäjä rajoittaa käsittelyä, jos kyseessä on yksi seuraavista:

  • rekisteröity kiistää henkilötietonsa paikkansapitävyyden (oikeus tietojen oikaisemiseen), jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa rekisterinpitäjä voi varmistaa tietojen paikkansapitävyyden;
  • käsittely on lainvastaista ja rekisteröity vastustaa henkilötietojensa poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista;
  • rekisterinpitäjä ei enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Kyseinen Metropolian henkilötietorekisterin tietojen oikaisupyyntö tai käsittelyn rajoittamispyyntö voidaan tehdä toimittamalla pyyntö johonkin edellä mainitusta Metropolian opiskelija- ja hakijapalveluiden toimistosta tai Metropolian henkilöstöhallinnon yksikköön (vain työntekijät), jossa pyynnön esittämisen yhteydessä rekisteröidyn on todistettava henkilöllisyytensä jollakin luotettavalla tavalla.

C. Oikeus tietojen poistamiseen

Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot poistettua Metropolian rekisteristä ilman aiheetonta viivytystä edellyttäen, että jokin seuraavista täyttyy:

  • henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin;
  • rekisteröity peruuttaa suostumuksen, johon käsittely on perustunut, eikä käsittelyyn ole muuta laillista perustetta;
  • henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti; tai
  • henkilötiedot on poistettava unionin oikeuteen tai kansallisen lainsäädäntöön perustuvan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.

Kyseinen Metropolian henkilötietorekisteriin kohdistuvan tietojen poistopyyntö voidaan tehdä toimittamalla pyyntö johonkin kolmesta, edellä mainitusta Metropolian opiskelija- ja hakijapalveluiden toimistosta tai Metropolian henkilöstöhallinnon yksikköön (vain työntekijät), jossa pyynnön esittämisen yhteydessä rekisteröidyn on todistettava henkilöllisyytensä jollakin luotettavalla tavalla.

D. Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Ei sovellu.

E. Oikeus olla joutumatta henkilötietojen tietoturvapoikkeaman kohteeksi

Rekisteröidyllä on oikeus olla joutumatta sellaisen EU:n tietosuoja-asetuksen artiklassa 33 mainitun henkilötietojen tietoturvapoikkeaman kohteeksi, joka perustuu rekisteristerinpitäjän tietosuoja- ja/tai tietoturva-asioiden laiminlyömiseen, tai rekisterinpitäjän käyttämän henkilötietojen käsittelijän tietosuoja- ja/tai tietoturva-asioiden laiminlyömiseen. Rekisteröidyllä on oikeus tulla informoiduksi ilman tarpeetonta viivytystä, jos henkilötietojen tietoturvaloukkaus todennäköisesti aiheuttaa korkean riskin luonnollisten henkilöiden oikeuksille ja vapauksille.

Rekisteröidyn vastustamisoikeus

EU:n tietosuoja-asetuksen 21 artiklan mukaisesti rekisteröidyllä on oikeus vastustaa, henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella, häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu 6 artiklan 1 kohdan e alakohtaan (käsittely on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi tai rekisterinpitäjälle kuuluvan julkisen vallan käyttämiseksi), kuten näihin säännöksiin perustuvaa profilointia. Rekisterinpitäjä ei saa enää käsitellä henkilötietoja, paitsi jos rekisterinpitäjä voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Kerättävien henkilötietojen käsittelyn vastustamispyyntö voidaan tehdä toimittamalla pyyntö johonkin kolmesta, edellä mainitusta Metropolian opiskelija- ja hakijapalveluiden toimistosta tai Metropolian henkilöstöhallinnon yksikköön (vain työntekijät), jossa pyynnön esittämisen yhteydessä rekisteröidyn on todistettava henkilöllisyytensä.

Oikeus peruuttaa suostumus

Mikäli henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn antamaan suostumukseen, on rekisteröidyllä oikeus peruuttaa käsittelyyn antamansa suostumus milloin tahansa tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen tätä suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Metropoliassa kerättävien henkilötietojen käsittelyyn liittyvä suostumuksen peruuttaminen (peruuttamispyyntö) voidaan tehdä toimittamalla pyyntö johonkin kolmesta, edellä mainitusta Metropolian opiskelija- ja hakijapalveluiden toimistosta (tai henkilökunnan edustajan tapauksessa henkilöstöhallinnon yksikköön), jossa pyynnön esittämisen yhteydessä rekisteröidyn on todistettava henkilöllisyytensä.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä.

Kansallinen valvontaviranomainen on Suomessa Tietosuojavaltuutetun toimisto, yhteystiedot:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
Käyntiosoite: Lintulahdenkuja 4, 00530 Helsinki
Postiosoite: PL 800, 00531 Helsinki

Puhelin (vaihde): + 358 29 56 66700
Faksi: + 358 9 56 66735
Sähköposti: tietosuoja [at] om.fi

Rekisterin suojauksen periaatteet

Yleinen kuvaus teknisistä ja organisatorisista turvatoimista, joilla rekisteröityjen henkilötietoja ja rekistereitä Metropoliassa pyritään suojaamaan:

  • Rekisterinpitäjän (Metropolian) ja järjestelmätoimittajien kanssa on sovittu rekisterin suojauksesta. Tarpeen vaatiessa vastuut on asianmukaisissa sopimuksissa riittävällä tarkkuudella kuvattu.
  • Rekisterinpitäjän (Metropolian) työntekijät ja muut henkilöt ovat sitoutuneet noudattamaan vaitiolovelvollisuutta ja pitämään salassa henkilötietojen käsittelyn yhteydessä saamansa tiedot.
  • Järjestelmätoimittajat (henkilötietojen käsittelijät, jotka toimivat Metropolia-rekisterinpitäjän lukuun) hoitavat rekisterin ja siihen liittyvien tietojen säilytyksen hyvän tietojenkäsittelytavan mukaisesti ja noudattavat ehdotonta vaitiolo- ja salassapitovelvollisuutta.
  • Rekisterinpitäjän (Metropolian) henkilörekisterin tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus varmistetaan tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein hyvän tietojenkäsittelytavan mukaisesti.
  • Rekisterinpitäjä (Metropolia) on rajannut käyttöoikeudet ja -valtuudet tietojärjestelmiin, työvälineisiin ja muihin tallennusalustoihin siten, että tietoja pääsevät tarkastelemaan ja käsittelemään ainoastaan työtehtäviensä tai muun toimenkuvansa vuoksi niiden käsittelyn kannalta tarpeelliset henkilöt.
  • Henkilötietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä ja/tai muun toimenkuvansa puolesta on oikeus käsitellä henkilötietoja. Työntekijät saavat tehtäviin nähden asianmukaisen koulutuksen.
  • Jokainen työvälineen/järjestelmän käyttäjä tunnistautuu järjestelmään henkilökohtaisilla tunnuksillaan, jotka annetaan käyttöoikeuden myöntämisen yhteydessä. Käyttöoikeus päättyy henkilön siirtyessä pois niistä tehtävistä, joita varten käyttöoikeus on hänelle Metropoliassa myönnetty.
  • Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat suojattu loogisesti ja fyysisesti.
  • Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

Onko henkilötietojen antaminen lakisääteinen, sopimukseen perustuva tai sopimuksen tekemisen edellyttämä vaatimus sekä onko reki

Metropolian henkilötietorekisterin sisältämien henkilötietojen käsittely suhteessa siihen, onko tietojen antaminen lakisääteinen, sopimukseen perustuva tai sopimuksen tekemisen edellyttämä vaatimus sekä onko rekisteröidyn pakko toimittaa henkilötiedot ja tietojen antamatta jättämisen seuraukset. Rekisterikohtaisesti on myös selvitetty, mistä henkilötiedot on saatu.

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisteri on vapaaehtoiseen liittymiseen perustuva henkilörekisteri, jonka avulla hallitaan toimintaa ja viestintää sekä markkinoidaan Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy:n podcast-toimintaa ja palveluita.

Metropolia podcast-toiminnan henkilörekisteriin ei kenenkään ole pakko liittyä jäseneksi. Kenenkään ei ole pakko antaa podcast-haastattelua. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.
 
Rekisteriin tallennetut henkilötiedot on saatu lähtökohtaisesti rekisteröidyltä itseltään. 

Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Metropolian podcast-toiminnan henkilörekisterin sisältämiä tietoja ei käytetä automaattiseen päätöksentekoon eikä profilointiin.