Perustiedot

Kesto / Ajankohta
2.-4.3. ja 24.-25.3.2022
Laajuus
8 op
Seuraava haku- tai ilmoittautumisaika:
  • Seuraavan toteutuksen aloitus ei ole vielä tiedossa
Aloituspaikat
16
Hinta
760 € + alv 24 %

BBAT on näyttöön perustuva fysioterapeuttinen lähestymistapa, jonka avulla pyritään saamaan ihmisen terveyttä edistävät voimavarat käyttöön. BBAT-lähestymistapaa voidaan käyttää esim. kuntoutuksessa, stressinhallinnassa ja työterveyshuollossa ennaltaehkäisevinä harjoituksina. Sitä voidaan hyödyntää myös fysioterapeutin omassa arjessa. Se soveltuu sekä yksilötyöhön että ryhmien kanssa työskentelyyn.

Kohderyhmä

Fysioterapeutit, jotka ovat suorittaneet BBAT I -terapiakoulutuksen ja palauttaneet ko. koulutukseen liittyvän oppimistehtävän. Koulutukseen otetaan 16 osallistujaa.

Koulutuksen hyödyt ja tavoitteet 

BBAT II -koulutus on toinen osa isompaa koulutuskokonaisuutta, jonka kautta voit jatkaa kouluttautumistasi BBAT -terapeutiksi. BBAT II koulutuskokonaisuuteen kuuluvat 5 päivän lähiopetusjakso ja sen jälkeen etäopiskeluna oppimistehtävät raportteineen.

Basic Body Awareness terapeutti -koulutuskokonaisuuden (BBAT I-IV) voi suorittaa noin kolmessa - neljässä vuodessa.

BBAT II -koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat omakohtaisen kokemuksen kautta syventävät osaamistaan BBAT -lähestymistavan lähtökohtiin, sovellusmahdollisuuksiin, käytäntöön ja teoriaan. Osallistujat oppivat haastattelemaan, ohjaamaan, ja havainnoimaan BBAT - lähestymistapaa käyttäen. Kurssilaiset reflektoivat kokemuksiaan sekä kirjoittamalla että keskustelemalla. Kurssilla myös valmistaudutaan tekemään oppimistehtäviä yksilöhoidoista, unohtamatta oman harjoittelun ja kirjallisuuteen tutustumisen merkitystä ja siitä raportointia.

Varusteet

Lämpimät ja joustavat vaatteet. Harjoittelemme sukkasillamme! Ota BBAT I -koulutuksen jälkeen kirjoittamasi raportti, muistiinpanovälineesi ja kirjasi mukaasi. Ja tietenkin avoin ja ihmettelevä mielesi!

Koordinoiva kouluttaja

Metropolia Ammattikorkeakoulun fysioterapian lehtori, BBAT opettaja, BBAT terapeutti Sirpa Ahola

Aika ja paikka

2.-4.3. ja 24.-25.3.2022

Metropolia Ammattikorkeakoulu,Myllypurontie 1, Helsinki.

Hinta 

760 € + alv 24 %

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu Basic Body Awareness-terapiakoulutukseen TÄSTÄ linkistä.

Ilmoittautuminen avoinna 15.1.2022 saakka!

Koulutuksen toteutus varmistuu noin 4 viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti koulutuksen yhteyshenkilölle viimeistään 3.2.2021. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Mikäli koulutus, yksittäinen koulutuspäivä tai koulutuksen osa joudutaan peruuttamaan Metropoliasta johtuvista syistä koulutuskutsun lähettämisen jälkeen, osallistujalle tarjotaan mahdollisuutta osallistua vastaavaan toteutukseen uutena ajankohtana tai vaihtoehtoisesti Metropolia palauttaa kyseiseen koulutukseen/koulutuspäivään/koulutuksen osaan liittyvät koulutusmaksut.

Metropolia ei vastaa osallistujalle koulutuksen peruuntumisen johdosta aiheutuvista muista kuluista.       

Lisätietoja

Sisältöön liittyvät kysymykset

Sirpa Ahola
sirpa.ahola [at] metropolia.fi

Käytännön asioihin liittyvät kysymykset

Kati Salovaara, suunnittelija
p. 050 348 4090
kati.salovaara [at] metropolia.fi

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.