Perustiedot

Laajuus
5 op
Seuraava haku- tai ilmoittautumisaika:
  • Ilmoittautuminen avautuu myöhemmin

 

BBAT I -koulutus on ensimmäinen osa isompaa koulutuskokonaisuutta, joka johtaa BBAT-terapeuttitutkintoon. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta BBAT:sta tai sitoutumista koko koulutuskokonaisuuteen. BASIC BODY AWARENESS TERAPEUTTI -koulutuskokonaisuuden (BBAT I-IV) voi suorittaa noin kolmessa – neljässä vuodessa.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu fysioterapeuteille.

Hyöty osallistujalle

Osallistujat perehtyvät omakohtaisen kokemuksen kautta BBAT-lähestymistavan teoreettisiin lähtökohtiin ja käytännön sovellutusmahdollisuuksiin. Koulutuksen tavoitteena on oppia BBAT-menetelmän perusharjoitukset ja niiden käyttäminen, saada tietoa BBAT -menetelmästä sekä sen perusteista ja liikkeen laadusta. Osallistujat reflektoivat kokemuksiaan sekä kirjoittamalla että keskustelemalla.

Aika ja paikka

23.-25.9.2020 ja 29.-30.10.2020.

Metropolia Ammattikorkeakoulu, Leiritie 1, 01600 Vantaa

Hinta

760 € + alv 24 %

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tällä lomakkeella 1.9.2020 mennessä.

Koulutuksen toteutus varmistuu noin 3 viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti koulutuksen yhteyshenkilölle viimeistään 1.9.2020. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Mikäli koulutus, yksittäinen koulutuspäivä tai koulutuksen osa joudutaan peruuttamaan Metropoliasta johtuvista syistä koulutuskutsun lähettämisen jälkeen, osallistujalle tarjotaan mahdollisuutta osallistua vastaavaan toteutukseen uutena ajankohtana tai vaihtoehtoisesti Metropolia palauttaa kyseiseen koulutukseen/koulutuspäivään/koulutuksen osaan liittyvät koulutusmaksut.

Metropolia ei vastaa osallistujalle koulutuksen peruuntumisen johdosta aiheutuvista muista kuluista.       

Lisätietoja

Sisältöön liittyvät kysymykset

Sirpa Ahola
sirpa.ahola [at] metropolia.fi

Käytännön asioihin liittyvät kysymykset

Kati Mailander
Suunnittelija
p. 050 573 6282
kati.mailander [at] metropolia.fi 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.