Asiakaskohtaiset valmennus- ja koulutuspalvelut

Tarjoamme yksilöllistä osaamisen kehittämistä tiiminne, yrityksenne tai organisaationne tarpeisiin. Rakennetaan yhdessä kilpailukykynne uuteen kasvuun!

Ota yhteyttä

Asiakaskohtaiset valmennus- ja koulutuspalvelut

Tarjoamme tiimeille sekä organisaatioille asiakaskohtaisia, työelämälähtöisiä koulutus- ja valmennuspalveluita, jotka on suunniteltu vahvistamaan juuri teidän kilpailukykyänne ja kasvuanne.

Metropolia ammattikorkeakoulun asiantuntijat kartoittavat yrityksesi tarpeet ja suunnittelevat palvelut vastaamaan juuri vastaamaan juuri teidän haasteisiin ja tavoitteisiin. Tarjontamme kattaa niin lyhyet täsmäkoulutukset kuin laajemmat kokonaisuudet, jotka on suunniteltu työn ohessa opiskeltaviksi.

Koulutuksemme syventävät ja kehittävät ammatillista osaamista uusimman tiedon ja innovaatioiden avulla. Koulutuspalvelumme vastaavat monipuolisesti eri alojen, kuten sosiaali- ja terveysalan, kiinteistö- ja rakennusalan, kestävän teknologian, tekoälyn, kulttuurin ja muotoilun osaamistarpeisiin.

Olipa tavoitteenasi tiimisi tai organisaatiosi osaamisen kehittäminen, Metropolia ammattikorkeakoulu on luotettava kumppanisi. Rakennetaan yhdessä kilpailukykyäsi uuteen kasvuun, Suomessa ja maailmalla.

Kerro meille valmennnus- tai koulutustarpeestasi - olemme valmiita auttamaan sinua!

Ota yhteyttä

Asiakaskohtaiset valmennus- ja koulutuspalvelut käytännössä

Kartoitus

Kartoitus ikoni

Järjestämme tapaamisen, jossa kartoitamme tarpeenne valmennus- tai koulutuspalvelulle. Tapaamisen jälkeen laadimme palvelusuunnitelman ja tarjouksen, joissa huomioimme yksilölliset osaamisen kehittämisen tarpeenne.

Toteutus

Toteutus ikoni

Toteutamme valmennus- tai koulutuspalvelun suunnitelman mukaisesti, ottaen huomioon kartoitetut tarpeenne.

Arviointi

Arviointi ikoni

Toteutuksen jälkeen arvioimme palvelun vaikuttavuuden yhdessä sovitulla tavalla ja kartoitamme mahdolliset jatkotoimenpiteet.

Metropolia osaamisen kehittämisen kumppanina

Lue lisää kuinka toteutamme yritys- ja ryhmäkohtaisia koulutus- ja valmennuspalveluita tai ota yhteyttä niin keskustelemme mielellämme kuinka Metropolia voi auttaa teitä saavuttamaan osaamisen kehittämisen tavoitteet.

tekniikka koulutus ja yrityspalvelut

Tulossa

työelämävalmennukset kuva

Tulossa

kulttuuri koulutus ja yrityspalvelut

Tulossa

Asiakastarinat

Tutustu asiakastarinoihimme ja inspiroidu, kuinka koulutuspalvelumme ovat auttaneet organisaatioita saavuttamaan osaamisen kehittämisen tavoitteensa.

Ideastructura: Räätälöitävällä BIM-valmennuksella yrityksen tietomallintamisen strategia haltuun

mies opiskelija tietokone BIM

“Valmennuksen alettua kävi pian ilmi, että BIM-valmennus on aidosti sellainen, mitä työyhteisössämme tarvitaan. Sain nopeasti ahaa-elämyksiä ja pääsin valmennuksen edetessä viemään muutoksia omiin toimintatapoihin.” -Jani-Petteri Polo, Ideastructura

Lue koko asiakastarina Metropolian artikkelista

Ahlsell: Metropolian ja Taitotalon yhteistyöllä ratkaistiin Ahlsellin osaamisen kehittämisen tarpeita

räätälöity koulutus tabletti muistiinpanot

Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Taitotalon yhteistyöllä räätälöitiin onnistunut koulutusratkaisu Ahlsell Oy:n varaston esihenkilöiden osaamisen kehittämisen tarpeisiin. Esihenkilöt opiskelivat oppisopimuksella työnsä ohessa palvelulogistiikan erikoisammattitutkinnon. Kouluttajina toimivat sekä Metropolia Ammattikorkeakoulun että Taitotalon asiantuntijat.

Lue koko asiakastarina Metropolian artikkelista

Sitowise Oy: Uutta osaamista ja pätevyyksiä Metropolian koulutuksista

myllypuron kampus

”Metropolian koulutusten kautta kykenemme vahvistamaan henkilöstömme sekä yrityksemme asiantuntijuutta. Koulutukset ovat tuoneet myös alalla vaadittuja pätevyyksiä henkilöstöllemme.” -Timo Palonkoski, liiketoimintajohtaja, Sitowise Oy

Ota yhteyttä

Kun haluat vahvistaa organisaatiosi osaamista ja menestystä, olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin keskustellaan, kuinka koulutuspalvelumme voivat tukea yrityksesi tavoitteita.

KiRa, tekniikka ja kulttuuri

asiakkuuspäällikkö katariina rönnqvist kuva

Katariina Rönnqvist

Asiakkuuspäällikkö

+358503599363

Katariina.Ronnqvist [at] metropolia.fi (Katariina[dot]Ronnqvist[at]metropolia[dot]fi)

Sosiaali- ja terveysala

asiakkuuspäällikkö sanna uuksulainen kuva

Sanna Uuksulainen

Asiakkuuspäällikkö

+358505945793

Sanna.Uuksulainen [at] metropolia.fi (Sanna[dot]Uuksulainen[at]metropolia[dot]fi)

Turvallisuus- ja työelämävalmennukset

vastaava suunnittelija veera rosama kuva

Veera Rosama

Vastaava suunnittelija

+358504285951

Veera.Rosama [at] metropolia.fi (Veera[dot]Rosama[at]metropolia[dot]fi)